Ново земетресение люшна България

0
241

 

Земята се е активирала

Тази нощ земетресение  беше отчетено в България, Сн: ФБ

Информацията е подадена от Националния институт по геофизика, геодезия и география при БАН и от Европейския сеизмологичен център.

Зметресение със сила 2.7 по скалата на Рихтер е регистрирано тази нощ. Неговият епицентър  е в района на град Симитли.

Според БАН земетресението е регистрирано в 02:58 часа, уведоми Дарик.

Земетресение със сила 2.6 по скалата на Рихтер е регистрирано у нас с нов епицентър – става дума за град Варна, уведомиха от Дарик. И на 370 километра  от град София.Трусът е регистриран от сеизмографите от 19:14 часа.Няма данни за пострадали хора и нанесени щети.

На 7 март имаше трус у нас със сила 2.6 по скалата на Рихтер е регистрирано сутринта, малко след 8 часа в района на Благоевград.

По данни на Националния сеизмологичен център към Национален институт по геофизика, геодезия и география – БАН епицентърът е град Хаджидимово.

Или по-точно на 80 километра от Благоевград и на 140 километра от столицата София, уведоми Дарик.

Екипът на topactualno.com призовава всички читатели и приятели да се молим на Господ с неговата милост да ни пощади от мощни земетресения и разрушителни трусове. Да няма разрушени сгради и катаклизми. Да няма пострадали хора, селскостопански животни, домашни любимци, дори и бездомни животни.

Защото по света продължават да се случват ужасни и страховити земетръсни катаклизми. Да не се случват на територията на България.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.