Звездев приготвя най-лесната и чудно вкусна

0
2672

Звездев

Звездев

За да изпълните рецептата на българския топ кулинар е необходимо да сварите цели небелени картофи. След това ги обелвате.

Нарежете ги на по-едри парчета и ги прехвърлете в обилно намаслена тава.

В тиган запържете краве масло и след като стане златисто, с него полейте картофите. Посолете и отгоре наредете кашкавал, нарязан на по-едри филийки.



В купа разбийте яйцата. На тънка струйка и при постоянно бъркане, налейте студено прясно мляко. С тази смес полейте картофите и кашкавала.

Поставете в предварително затоплена фурна и печете на 200 до 220 градуса по Целзий 20 минути или докато повърхността в тавата се зачерви.

Не пропускайте видеото долу от култовата българска топ кулинарна поредица “Кухнята на Звездев – La Cocina Búlgara”.

По този начин ще разучите нагледно всички подробности за приготвянето на вкусните картофи с кашкавал.

Както винаги и сега Иван Звездев дава много и все полезни кулинарни съвети. Те са важни за всяко едно домакинство.

Екипът на topactualno.com пожелава на всички добър апетит и наслада, докато си хапвате от тази чудна запеканка с картофи и с кашкавал по препоръка на Иван Звездев!

С картофи приготвяте и една чудна картофена запеканка с кренвирши по идея на Иван Звездев.

Нарязвате картофите на кубчета. Пържите ги, заедно с нарязания на ситно лук 3 до 4 минути, като разбърквате периодично. Поръсвате с брашно и изчаквате за кратко, докато се запържи. По желание добавяте къри.

Прибавяте замразен грах и разбърквате.

Наливате 200-250 милилитра гореща вода, в която сте разтворили бульона.

Енергично разбърквате и изчаквате сместа да се уплътни.

На тънка струйка наливате горещо прясно мляко. Запичате във фурната около 20 до 25 минути. Нарязвате кренвиршите на колелца. Прехвърляте ги при полузапеченото ястие. Поръсвате с чубрица.

Приготвяте хлебни трохи. В блендер поставяте филии сух хляб, заедно с пресен магданоз. Смилате на едри трохи, които запържвате в краве масло. Изчаквате леко да се зачервят. Вместо хлебни трохи, можете да използвате 1-2 супени лъжици галета.

Изсипвате ги върху картофите. Дозапичате на 180 градуса по Целзий, докато повърхността на ястието се зачерви – отнема около 10 до 15 минути.

Консумирате тази запеканка гореща.

Не пропускайте видеото долу от култовата българска топ кулинарна поредица „Кухнята на Звездев – La Cocina Búlgara”.

По този начин ще научите нагледно всички подробности за приготвяне на тази лесна и вкусна запеканка, заедно с всички пропорции на продуктите.

Екипът на  topactualno.com  пожелава на всички добър апетит и истинско удоволствие, докато си хапвате от тази вкусна и лесна запеканка   по предложение на Иван Звездев!

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.