Фокусникът Дани Меджикс за първи път изпълнява този уникален номер (ВИДЕО)

0
311

Фокусникът Дани Меджикс изпълнява уникален номер, който ще изуми млади и стари, защото е нещо, което надминава човешките възможности

Млад мъж прави невероятна левитация в Лондон. Той се нарича Динамо и  благодарение на мрежите за социално споделяне, този изключителен човек стана известен по целия свят.

Вижте как Динамо левитира до лондонски градски автобус ТУК.

Понеже българите не обичаме да сме по-назад от най-можещите, ето че и у нас се случва нещо необичайно, което заслужава внимание.

Известният илюзионист Дани Меджикс  репитира в Габрово на часовниковата кула на градската община, защото на 15 май 2015 г.,  по случай предстоящия празник на града на хумора и сатирата, Дани Меджикс ще зарадва жителите и гостите на Габрово с уникалната каскада, наречена  „Кулата и Дани Меджикс“, писаха в dariknews.bg.



dani-majic
Дани Меджикс представя уникален номер

Номерът на Дани Меджикс се изпълнява на височина от 31 метра.

dani-medjics
Дани Меджикс ще се покачи на 31 метра височина на часовниковата кула

На снимката ще добиете представа как изглежда часовниковата кула на Габровската община, която Дани Меджикс без страх ще атакува.

И докато тази сутрин Дани Меджикс правил репетиция, минал гражданин, който заснел необичайното събитие и после качил видеото в YOUTUBE.

Дани Меджикс и други илюзионисти са окупирали Габрово и показват на минувачите различни фокуси и магии, които са част от предпразничната атмосфера по случай 155 години от обявяването на Габрово за град.

Както писаха в dariknews.bg, такива магични шатри са разпънати пред Националната Априловска гимназия и на търговската улица в града.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.