Имате да сваляте до 5 кг спешно: Направете си тази напитка! (еликсирът на Ирина Тенчева след раждането)

0
1007

Тази изумителна и полезна напитка помага наистина скоростно ако имате да сваляте бързо до 5-6 килограма, Ирина Тенчева постигна завиден ефект

Както и да го отлагаме, лятото вече дойде и моментът, в който ще цъфнем на плажа е все по-близо. Трудно ще се намери обаче жена или мъж, които да са изцяло удовлетворени от фигурата си, над която са се трудили цяла година.

Затова ако спешно трябва да свалите последните 5-6 килограма от теглото си и да се почувствате малко по-спокойни, направете си тази бърза и лесна напитка. С този еликсир (определението му никак не е преувеличено), родилката Ирина Тенчева успя да се възстанови за отрицателно време след раждането на малкия Самуил. А любимият й Иван Христов е повече от горд с красивата си жена.

Ирина Тенчева
Ирина Тенчева имаше да сваля няколко килограма след раждането, които се стопиха скорострелно

Важно е да отбележим, че въпросната напитка не само помага за извайване на тялото, но и за здравето ни, тъй като съставките в нея са страшно полезни. Тя може да се пие дълго време като ефектът от нея става все по-голям с натрупването.

И така. За приготвянето на еликсира на Ирина Тенчева ни трябват само един лимон, един грейпфрут, една краставица и една лъжица истински мед. Лимонът, грейпфрутът и краставицата се поставят в сокоизтисквачка, докато не изцедим и последната капка от ценната им течност. След това прибавяме и меда. Към цялата тази смес добавяме и половин литър вода, след което поставяме в хладилника.



Напитката се пие по два пъти на ден половин час преди основното хранене като преди това сме я разделили на две части от по средно 250 грама.

Ползата на тази напитка е заради значителното укрепване на имунната система, което е доказано за първи път още в Германия и изхвърлянето на всички токсини от тялото ни. За ефекта на лимона и грейпфрута при горенето на мазнините, се знае отдавна, но в добавка с останалите две съставки ползата за организма става още по-голяма.

Разбира се, не можем да не отбележим, че с този еликсир на Ирина Тенчева ще отслабнете бързо и гарантирано само ако килограмите, които имате да сваляте, се ограничават до 5-6 кг. За вталявяне от десет килограма нагоре, ефектът й няма да бъде подходящ за вас.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.