Измамиха зрителите: Ето кой взима колата в „И аз го мога“ (скандално инфо от кухнята)

0
446

Последната битка в „И аз го мога“ е идната сряда, но финалът е предрешен

След скандала с „България търси талант“ и обвиненията на журналистката Илиана Беновска, че Слави Трифонов и останалите диктуват в ухото на журито кого трябва да подкрепи, поредната измама лъсна на показ.

Шокиращо инфо от кухнята на Нова телевизия разкрива голямата измама на зрителите, изпращащи своите смс-и в подкрепа на любимците си. Защото този, който ще грабне лъскавата кола вече е ясен и това е Елен Колева!

И аз го мога
Победител в „И аз го мога“ ще бъде Елен Колева

Да, именно актрисата, която към момента се нарежда едва на предпоследно място в класацията (след нея е само Поли Генова), ще яхне червения автомобил. И това не е измислица, а факт, обясниха възмутени източниците.

Който е гледал снощи шоуто, няма как да не е забелязал думите на водещия Стефан Гъмов, че чудеса се случват и всеки от участниците може да спечели колата и да стане победител. Без значение от постиженията и класирането си досега. Защото победата щяла да се определи „само и единствено“ от зрителските гласове.



Любопитно тогава защо бе цялата тази надпревара, множеството травми и битките за първото място във всеки един лайф, след като няма да има разлика между най-добрите като Яна Маринова и Симона Пайчева например, и посредствената Елен Колева.

Ударът по талантливите участници със сигурност ще ги нарани жестоко, защото освен зрителите, другите жестоко излъгани, са самите те. Оказа се, че изгонената от Александър Найденов Елен Колева влязла в „И аз го мога“ с целта да подобри материалното си състояние. Което включва хонорара от шоуто и… хубавичкия автомобил.

„Елен ще спечели по договорка и със съгласието на някои от участниците. Екипът реши да я подкрепи, а и всички останали се радват на добро материално положение. Ако не друго, то поне коли си имат. Ето един Петко Димитров се хвали с цял автопарк, не е умрял за победата. Елен Колева обаче е. Лошото е, че заради нейните протекции, ще пострадат и хора като Симона Пейчева, която няма представа от измамата и даваше винаги всичко от себе си“, коментират източниците.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.