Гал Сасон говори за кармата и за феномена дежа вю

0
608

Въпросът за кармата – дали я има и как действа, вълнува много хора по света и у нас. На помощ идват познанията на световноизвестния астролог и писател Гал Сасон

Гал Сасон

Наред с познанията на Гал Сасон представяме и гледната точка на българския астролог Хули Леонис.

Когато говорим за кармата, трябва да имаме предвид някакви връзки и отношения.  Или  техните последствия, които са били породени в предишен живот. А в настоящия по някакъв начин рефлектират върху нас, върху нашето здраве, поведение, щастие или нещастие, дори комплекси.

Гал Сасон казва, че дежа вю е важен феномен, защото чрез него получаваме визия за миналото.

Хули Леонис заостря вниманието ни, че науката е въпрос на факти, а езотериката е интуиция.



Езотериката изпреварва науката. Неща, които са били казани от различни пророци  и мъдреци в древността са били потвърдени от науката векове по-късно.

gal-sason-huly
Хули Леонис и Гал Сасон за кармата

Езотеричното знание е вечно и не се променя, защото то се дава по интуитивен път Свише, а науката се променя. Да не забравяме, че в миналото твърдели, че Земята е плоска, а Галилео Галилей   казал по време процеса, организиран от римокатолическата църква, че все пак Земята се върти.

Днес няма съмнение, че Земята е кръгла и че се върти около своята ос и около Слънцето.

Един от начините за установяване на кармата е чрез регресивна хипноза.

Това е начин, при който съзнанието на човек се освобождава и то може да се върне обратно към своите предишни съществувания.

Както каза Хули Леонис, не е важно как човек се е казвал в миналото, колко дълго е живял, а какви уроци е научил от съответното съществувание, на кого е направил добро или пък зло.

Когато двама души, които не са се познавали преди, се срещнат за първи път и се погледнат в очите, протича огромен поток от енергия през очите.

Тази информация фиксира наличието  или не наличие на карма между двамата.

Първото мнение, което двамата души си създават един за друг е изключително важно и то остава завинаги.

Докато отношенията или познанството между двамата се развиват във времето, хората могат да променят своята първоначална нагласа, поради социални, битови и други въздействия. Но след време става ясно, че първото мнение е било най-истинското.

Най-големите ни кармични учители са родителите – те ни учат чрез присъствие на любов или отсъствие на любов.

Кармата върви ръка за ръка с прошката.

Прошката е дълъг и осъзнат процес, при който човек успява да се освободи от минали отношения, от натрупана негативна енергия, от натрупани разочарования.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.