Кой би повярвал, че тази гимнастичка е на 86 години? (ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО)

0
393

Една гимнастичка изуми целия свят. Тя е на 86 години, а изпълнението на успоредка е зашеметяващо. Как да не се възхитим на човешкия дух?

През 2012 г. тя е била на 86 години. Днес е на 89.

Йохана Куаас (Johanna Quaas) участва в Олимпийските игри в Лондон през 2012 г.

Тя направи зашеметяващо изпълнение на успоредка, при това с очила на лицето.

Изпълнението на 86-годишната гимнастичка Йохана с право конкурира най-добрите гимнастички, които са поне 4 пъти по-млади от белокосата дама.Йохана е от Лайпциг.  Тя е реален пример на немската нация, която спортува активно от ранна възраст до късна старост.

gymnastichka
Това е 86-годишната гимнастичка Йохана, която ни събра очите с отличното изпълнение на успоредка

Е, 86-годишната Йохана е изключение, но като цяло германците плуват, ходят на туризъм, гребат с лодки, участват в маратони, защото те знаят, че здравето е въпрос и на лична грижа.

През 2004 г. българката Люси Дяковска, която беше част от групата No Angels,  участвала в състезанието Swim Tournee. Това състезание по плуване и скокове във вода е предназначено за известни изпълнители, музиканти, актьори и други популярни в Германия личности, които показват свои нови умения, различни от  техните преки ангажименти и занимания.

На скок във вода Люси Дяковска победила и тогава бил свирен българският химн, научихме от гостуването на  чаровната  певица в предаването “120 минути”.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.