БГ младежи заловиха наркодилъри

0
168

Една отлична новина! Младежи заловиха наркодилъри, които продавали дрога на малолетни деца. Това е пример за всички българи – трябва да се борим с този порок

За тази наистина прекрасна новина научихме от http://news7.bg.

Истински криминален екшън се разиграл в Перник.

От 3 месеца двама млади мъже от Перник Янек Димитров и Мартин Илиев наблюдавали банда наркодилъри, които зарибявали младите в града на Жорето Бекъма и на мама Бошка.

наркодилъри
Двама млади мъже заловиха наркодилъри

Освен, че продавали дрога, въпросните наркодилъри изнудвали онези, които отказвали да си купят от убийствената отрова.Двамата пернишки младежи научили за бандата наркодилъри от децата, които живеят в техния квартал, защото те се оплакали на батковците.

Кулминацията на родния каубойски екшън станала, след като групата пернишки наркодилъри блъснали колата на Янек.

Бесен, той започнал да ги преследва. По улиците на Перник наистина се е разиграл страхотен екшън. Дори полицията взела участие.

В крайна сметка историята има щастлив край. Въпросните наркодилъри са заловени от полицията.

В техния автомобил са намерени трева и амфетамини.

Тази постъпка заслужава изключително уважение, защото дрогата е страшен бич, който унищожава децата.

През лятната ваканция наркодилъри обикалят из детските и спортни площадки, дискотеките и други заведения, за да зарибяват българските деца с дрога убиец.

След броени дни започва новата учебна година и тогава нахални наркодилъри ще започнат да се навъртат около училищата, за да тровят децата.

Изглежда, че само полицията не може да води тази жестока борба за живота на децата.  Възрастните също трябва да помагат, за да бъде битката максимално успешна.

Децата в повечето случаи крият от своите родители, че пушат трева или че вземат непозволени средства.

Родителите днес са прекалено ангажирани да се борят за злободневното оцеляване и понякога не могат да обърнат нужното внимание на своите деца, а отвратителните наркодилъри не се спират пред нищо.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.