Разгадайте себе си бързо и лесно с най-точния тест с асоциации!

0
563

С този лесен, забавен и най-важното изключително точен тест с асоциации ще разкриете неподозирани страни от вашия характер

Лесен тест с асоциации

Днес ще ви предложим един нетрадиционен тест с асоциации, който, под формата на забавна игра, ще разкрие неподозирани черти от вашия характер. За целта ви е необходимо малко време и вашето въображение, посочва Фрамар.

Тук ще ви зададем няколко теми и обекти, които ще трябва да си ги представите в мислите си и да ги опишете с няколко думи или изречения. Преди да стартираме този уникален тест с асоциации трябва да напомним, че това не е изпит и няма верни и грешни отговори, затова важното е да отговаряте искрено.

И така.

Затворете очите си и си представете, че се намирате в пустинята и сред нея виждате куб. Опишете кубът с няколко думи – голям или малък е, от какъв материал е направен, къде е разположен.



После си представете, че край куба откривате и стълба. Колко висока е тя? Какво е разположението й спрямо това на куба? Какъв е материалът на стълбата?

След като дадете своите искрени отговори, преминаваме напред в този точен, лесен и забавен тест с асоциации.

В пустинята си представете, че съзирате кон. Опишете го – колко голям е, къде е разположен спрямо вас, в движение ли е или е застанал статично.

После се замислете и за обстановката край вас – в пустинята откривате ли цветя. Ако да, пребройте ги. И отново ги опишете какви са, как изглеждат, има ли взаимодействие между изброените досега обекти и цветята.

И така достигнахме до последния ни обект. Сред пустинята се разразява буря. Опишете я на какво разстояние я виждате от вас – близо или далече е. Не пропускайте да обърнете внимание дали бурята засяга някои от изброените и описани от вас обекти.

Вече достигнахме до кулминацията на нашия лесен, но и показателен тест с асоциации, а именно резултати.

Както казахме и по-горе, в този тест няма верни и грешни отговори. Всичко, което сте посочили като информация, ще бъде разтълкувано така, че да покаже различни и неочаквани страни от вашия характер.

Да започнем от самото начало. Първо ви помолихме да си представите куб сред пустинята. Кубът всъщност е вашето собствено его. Ако сте видели огромен куб, то това означава, че сте много самоуверени. А ако кубчето, което сте описали, е малко, то това означава, че ви липсва самочувствие.

Попитахме ви как изглежда кубът. Ако го виждате на пясъка, то това означава, че имате трезва преценка за случващото се около вас, тъй като сте здраво стъпили на земята. Ако пък го описвате като висящ из въздуха, то това значи, че сте с лековат характер.

Материалът, от който е направен кубът, също е показателен. Ако е прозрачен, то вие не криете тайни и всеки, който е доброжелателен към вас ще надникне в душата ви. Но ако кубът е плътен, непрозрачен или от метал, то вие сте изключително предпазлив.

След кубът, вие описахте стълбата. Тя символизира вашето приятелско обкръжение. Ако тя е облегната на куба означава, че приятелите ви разчитат на вас и вие сте важен за тях. А дали е висока или не толкова, дали е здрава или счупена, дали е легнала или изправена – всички вие можете сами да разтълкувате значението й.

После идва ред на коня. Това благородно и красиво животно е символ на вашия партньор. Дали го виждате близо до куба или в далечината означава дали сте попаднали на точната си половинка или сте в процес на търсене на вашата сродна душа.

Помолихме ви да си представите след това цветята – те представляват децата ви в мислите ви. Поискахме от вас да ги преброите, броят им показва колко деца бихте искали да имате – едно или няколко. Можехте да сте си представили поляна, изпълнена с нежни цветчета, тогава вероятно няма да става реч за вашите собствени деца в прекия смисъл на думата, по-скоро за това как имате нужда да се изявите като преподавател или друг социално ангажиран човек в съвременното общество.

Накрая ви попитахме за бурята. Тя символизира проблемите в живота ви. Сами си отговорете какво видяхте – дали е било само дъжд, дали е имало гръмотевици и светкавици или всичко, на което сте станали свидетели във вашите мисли, всъщност е било твърде надалеч от вас.

Надявам се, че този забавен и бърз тест с асоциации е бил интересен за вас. Ако ви е харесал, сами го направете на своите приятели или близки и така ще разтълкувате неподозирани качества от характера им.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.