Драго Чая: Диетата ми е лесна и резултатна, трябва само желание (виж я тук)

1
924

Драго Чая наистина се стопи през последните години като свали над 30 излишни килограма от теглото си с тази диета

Драго Чая продължава да бъде неузнаваем за много хора, въпреки че се стопи още преди има-няма две години. Водещият и певец се отърва от над 30 излишни килограма от теглото си и уверява, че не само той, а всеки средностатистически човек може да постигне същите резултати с неговата диета.

„Диетата ми е лесна и страшно резултатна, а това, което ти трябва, е просто желание. Желание да промениш себе си и да изглеждаш добре. Защото е важно човек да се харесва такъв, какъвто е, но не бива да забравяме, че хората посрещат по визията – колкото и да не ни се иска да е така“, споделя Драгомир Драганов.

диета
Диетата на Драго Чая може да помогне на всеки

А после обясни и точно в какво се състои неговата чудодейна диета. Правилото се оказа желязно, но според него и лесно, стига да свикнеш през първата седмица. И то е в рамките на поне 90 дни да изключиш от менюто си всякакъв вид тесто, мазно, пържено, захар, сол и алкохол.

Драго Чая се храни основно с пресни плодове и зеленчуци като дори силно е ограничил млечните продукти. Всяка сутрин след сън той пие чаша топла вода, около обед хапва цитрусови плодове и пие много вода и фреш, а основното му хранене е чак в 18 часа.



Тогава си угажда с една голяма купа салата от пресни зеленчуци, в която не слага никаква сол, а само малко зехтин.

Десерти, сладоледи и прочие не иска и да погледне, дори по празници и това видимо се отразява и на кантара, защото килограмите му останали същите дори по Великден и Герьовден.

„Напук на всички, които ще ме обвинят, че съсипвам здравето си, ще кажа, че по-здрав не съм се чувствал никога. Периодично ходя на изследвания при лекари и резултатите от тях са прекрасни. Какво повече мога да искам?!“, сияе Драгомир Драганов.

loading...

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.