Разгадаха мистерията със заровеното Ферари (+видео)

0
1053

Една изключително любопитна история за всички любители на лъскавите возила като Ферари, но и на мистериите. Не пропускайте да я научите

Изровеното Ферари е свързано със застрахователна измама

През 1978 г. семейство закупува къща в американския щат Калифорния. Зад къщата има голяма градина.

Децата в семейството започват да си играят в градината.  Едно от любимите занимания на малчуганите в САЩ в миналото били да се правят на златотърсачи или търсачи на други съкровища.

Затова децата копали в пръстта и неочаквано попаднали на нещо странно.

Наложило се полицията да бъде уведомена и когато разкопали цялата градина, намерили най-неочакваното нещо – едно Ферари.



След това полицията предприема  разследване и открива, че въпросното заровено Ферари не е случайно, а свързано с криминално престъпление.

Предишният собственик платил на автокрадци да откраднат неговото скъпо возило и да го бутнат в океана,  за да може той да получи от застрахователя доста голяма сума.

Крадците отказали да  унищожат по този начин автомобила, писаха в bradva.bg. Те го заровили в задния двор и се надявали, когато шумът около кражбата утихне, сами да продадат колата.

След като въпросното мистериозно Ферари било открито, то е ремонтирано от механик и продадено на търг.

Новата му регистрация е красноречива – DUG UP – изровеното, изкопаното.

Повече интересни кадри можете да разгледате на видеото, дори и да не разбирате английски език. Ще ви бъде интересно да надникнете в тази мистерия.

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.