Няма да повярвате! Ето защо този шофьор е с две лица! (СНИМКА)

0
313

Уилям е живият пример за това колко пагубни могат да бъдат последствията от слънчевите лъчи

Със сигурност историята за този шофьор с две лица ще ви прозвучи доста шантаво и нереално, но тя има за цел да ви накара да се замислите сериозно върху това, което си причинявате.

Тази история е много подходяща за парещите юлски жеги, тъй като всичко, което се е случило с този шофьор е в резултат на слънчевите лъчи в съчетание с немарливостта му.
Следващият път наистина ще се замислите дали да се направите на тарикати и да си спестите слънцезащитния крем.

Уилям е живият пример за това колко пагубни могат да бъдат последствията от слънчевите лъчи
Уилям е живият пример за това колко пагубни могат да бъдат последствията от слънчевите лъчи

70-годишният американец Уилям Макелигът е шофьор на камион и е жив пример за това колко пагубни могат да бъдат слънчевите лъчи за кожата ни, когато не е защитена.
Едната половина от лицето на Уилям изглежда така, сякаш е с две десетилетия по-възрастен.

Дясната страна на американския шофьор на камион изглежда нормално за възрастта му, но съвсем не може да се каже същото и за лявата му половина, която е набраздена от дълбоки бръчки в съчетание с петна.
Хората често пъти се изненадват от вида му, а онези, които видят първо лявата му половина от лицето го определят на почти 90-годишен старец.Вина за обезобразяването на Уилям до известна степен има професията му, тъй като бил зад волана от 6 до 15 ч.
Обикновено пътувал на отворен прозорец през лятото, тъй като камионът му не бил снабден с климатик. Този шофьор като много други пренебрегнал слънцезащитните мазила и това е високата цена, която плаща за немарливостта си.

Дерматолозите са категорични, че причина за състаряването на тази половина от лицето му, са вредните UVA лъчи, на които е бил изложен, пише svetovnizagadki.com.

Заради големите жеги напоследък във Фейсбук се появи тази шега
Заради големите жеги напоследък във Фейсбук се появи тази шега

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.