Наталия Кобилкина направи взривяващо признание

0
431

Вижте какво се случва в живота й

Наталия Кобилкина взриви обществото с признанието, което направи.

Известната сексоложка обяви, че двамата със съпруга й се разделят след 11-годишен брак.
Само преди няколко дни Наталия Кобилкина заяви, че вече е готова за деца и ако се налага, може да осиновят първата си рожба.
Тя посочи, че иска да има поне 3-4 деца.

Новото разкритие, което направи Наталия Кобилкина обаче означава, че на този етап мечтата й не може да бъде осъществена. За разлика от много известни личности, сексоложката съобщи сама новината, посочвайки, че иска всичките й приятели и последователи да я научат от нея и да се отнесат с разбиране към случващото се.

Вижте какво се случва в живота й
Вижте какво се случва в живота й

Наталия Кобилкина и половинката й се разделят като цивилизовани хора, запазвайки приятелските отношения и добрите чувства един към друг.
Като основна причина за раздялата им посочва, че са се венчали, когато са били едва на 20 години и към днешна дата разбиранията им за живот са много по-различни от тогава.



Наталия Кобилкина подчертава изрично, че в основата на раздялата им не стои трети човек и моли жълтите издания да не спекулират с това.
Във видео обръщение тя призна, че никога досега не е оставала сама и случващото се е предизвикателство за нея, но вярва, че ще й помогне в трансформацията към по-добро и най-вече в това да открие себе си.
Тя пожелава щастие на съпруга си и на себе си и допълва, че може би това е най-вярното решение за всички онези, които усещат, че връзката им вече се е изчерпала, пише novini.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.