Ето как да разберете дали вашият партньор е влюбен във вас! (част 1)

0
442

Влюбването е сред най-красивите моменти в живота

Лесно е да научите дали вашият партньор е влюбен във вас Сн: ФБ

Затова е важно да разпознаем дали партньорът ни е влюбен в нас и дали чувствата ни са взаимни.

Любовта е голямо чувство, са казали хората и това е вярно.

Всеки един от нас се е носил на крилете на любовта и всички знаем, че това е сред най-красивите чувства, на които е способно човешкото сърце.

Затова е от изключителна важност да успеем безпогрешно да разпознаем дали партньорът ни е влюбен в нас. А това може да стане най-лесно според неговия зодиакален знак, съветва ни „За жената“.



Така например, ако партньорът е зодия Овен, то той ще ви смае със своето пърхане около вас. Най-сигурният белег, че човекът от зодия Овен се е понесъл на крилете на любовта, се крие в гласа му. Когато е влюбен, гласът на Овена изтънява и той започва да чурулика като птиче.

Ако вашата половинка е от зодия Телец, то трябва да знаете, че трябва да сте много търпеливи и наблюдателни. Така ще откриете симптомите на зараждащата се любов, тъй като хората от този зодиакален знак са изключително прикрити.

Хората от тази зодия изглеждат мудни и бавни на пръв поглед, но това е само привидно състояние. В сърцата им бушуват истински експлозии от емоции. Започнали сте да откривате следи от пребъркване на личните ви вещи, надничане в електронната ви поща или постоянно следене на постовете на стената ви в социалните мрежи. Знайте, че сте предизвикали интереса на Телеца.

В случай, че партньорът ви е Близнаци, то можете лесно да го разгадаете, че е влюбен. Той започва да ви засипва с кратки стихотворения на любовна тематика, рязко изгаря от желание да ви рисува малки картинки и миниатюри. Хората от този знак са толкова влюбчиви, че всичко им е изписано на лицето. Когато се носят из облаците, окрилени от любовта, те придобиват дори глуповато изражение. И най-важното е, че не спират да говорят.

Ако вашата сродна душа е от зодия Рак, най-лесният начин да разгадаете дали изпитва чувства към вас е да забележете настроенията на Рака. Когато е влюбен, Ракът започва да се кикоти непрестанно на всяка ваша дума. Но въпреки всичко не очаквайте, че Ракът ще поеме инициативата във връзката ви. Тази толкова деликатна душа ще иска да бъде ухажвана и преследвана, това направо ще ви издигне на пиедестал в мислите и сърцето на човекът от тази толкова емоционална зодия.

Ако половинката ви е зодия Лъв, то той също лесно може да бъде разгадан. Ако е влюбен личи по начина, по който започва да се държи с любимия човек. Лъвът става грубиян, често се заяжда с вас, но това е най-краткият път към сърцето му. И когато сте на път да се откажете от чувствата си към него, Лъвът ще включи най-голямото си оръжие в любовта. Това е уникалният му чар. С него ще ви оплете здраво в мрежите си и така, докато го обследвате дали е влюбен във вас, ще се окаже, че вие сте здраво хлътнали в него.

Щом партньорът ви е зодия Дева трябва да вложите определени усилия, за да оцените всичките му начини и иновации, за да привлече вниманието ви. Но освен това трябва да го убедите, че с вас ще се чувства сигурно и няма да са проблем малките подробности, които иначе го карат да се чувства изключително некомфортно и нервно. Бъдете сигурни, че всеки ваш жест или дума ще бъдат изследвани под лупа, за да се убеди, че вие сте точният човек за него.

За останалите 6 зодии научете ТУК.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.