Ето как да разберете дали вашият партньор е влюбен във вас! (част 2)

0
361

Един въпрос, който вълнува всеки човек

Вече ще бъдете наясно дали вашият партньор е влюбен във вас Сн: ФБ

Вербалната и невербална комуникация показват най-точно дали един човек наистина е влюбен във вас или само се преструва.

За първите 6 зодии научете ТУК.

Ако човекът до вас е зодия Везни, то лесно ще познаете, че е влюбен. Това е по начина, по който ще ви погледне в очите. Хората от този знак обичат да се чувстват влюбени през целия си живот и знаят как да запалят огъня в сърцето на избраника си. Ако наистина Везните държат на вас, то те ще започнат да обръщат повече внимание на своята външност. На дрехите, които обличат. Ще сменят парфюма си с по-скъп и от известна марка. А когато останете насаме с тях, те ще ви засипят с множество комплименти.

Влюбеният Скорпион пък става леко досаден, когато е влюбен. Понеже като той постоянно търси близост с вас, дори и на неподходящи места. Той винаги гледа да ви докосне, уж случайно, да ви прегърне. И ако това ви звучи примамливо, знайте и още нещо. Истински влюбените хора от зодия Скорпион ще преровят личните ви вещи, ще разпитат приятелите и познатите ви, за да са наясно с кого си имат работа. И чак тогава евентуално ще започнат да показват на какво е способно жилото в опашката им.



А какво да кажем за влюбения Стрелец? Той се познава „от километри“ като е влюбен, тъй като започва глупаво да се изчервява. Започва често да забравя и дори да говори глупости. Но като се окопити в обстановката, човекът от зодия Стрелец ще заведе половинката си на специално място или на интересно мероприятие. Там ще може да се покаже в целия си блясък и да изпъкне сред околните. Тези хора държат на впечатлението, което оставят за себе си и затова той ще се постарае изключително много в тази насока.

Ако половинката ви е от зодия Козирог, то ще разпознаете дали е влюбен във вас ако заеква. Ще ви изненада иначе хладнокръвният ум на хората от този знак, как започва да му изневерява, когато е в близост до обекта на обаянието си. Той говори несвързано. Често изказва глупости. Но въпреки това всичко е толкова сладко и показателно, че за вас остава само да се насладите на зараждащата се любов.

Щом човекът до вас е от зодия Водолей, то при него ще проличи, че е влюбен, ако започне да си мърмори под носа. И да не ви поглежда в очите. Това е временно явление докато свикне със силата на чувствата си. След като мине този начален етап на объркване, ще установите, че отново той ще се прояви като вашият стабилен и добър приятел, в когото сте се влюбили.

Ако партньорът ви е зодия Риби, то ще го разкриете, че е влюбен във вас ако започнете да го срещате на необичайни места. Уж напълно случайно. Рибите са хора, които са изключително емоционални. Те често изпадат в състояния на влюбване, не рядко в неподходящи хора. Става ясно, че Рибите са влюбени, когато погледът им е зареян в хоризонта. Те изглеждат унесени и често не ви чуват, ако им говорите.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.