Труп без глава изплува от Черно море днес

0
276

Хората, които са се намирали по това време близо до морето, останали потресени от страховитата гледка на труп, която прилича на сцена от криминален филм

Обезглавеният труп изплувал от водите на Черно море, в близост до Царево, на къмпинг „Нестинарка”.

Летовници останаха шокирани от гледката днес на морския бряг, в близост до Царево, на къмпинг „Нестинарка”, когато обезглавен труп изплува от морето. Шокиращата находка била открита днес малко преди обед, съобщава novini.bg.

Според очевидец, споделил за стряскащото преживяване за сайтът на „Флагман”, тялото, изплувало на брега, е на мъж, без глава. Едната му ръка също липсвала. Поради силната степен на разложение на изплувалия труп, не може да бъде определена възрастта на загиналия мъж.

Според компетентните органи, тялото на мъжа е престояло във водите на Черно море повече от месец, което прави разпознаването му доста трудно, посочва очевидец на шокиращата гледка.



На мястото на къмпинг „Нестинарка” в близост до Царево веднага е пристигнал екип на органите на Министерството на вътрешните работи, които са започнали оглед на мястото и на обезглавения труп.

Според мнението им, тялото на мъжа е престояло много време във водата. Към момента, на база на предварителния оглед на мястото, трудно би могло да се определи с точност дали обезглавяването на трупа е станало в следствие на престъпление или поради удрянето на тялото в скалите по крайбрежието.

Служителите на Областната дирекция на вътрешните работи веднага са започнали проверка в масивите на полицията със сигнали за изчезнали лица от мъжки пол. Но се допуска и възможността тялото да е довлечено до крайбрежието на „Нестинарка” поради теченията на морето.

trup-moreto

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.