Лошите мисли причиняват тежки болести

0
450

Не си ги причинявайте сами

По всяка вероятност не чувате за пръв път твърдението, че лошите мисли причиняват тежки болести.

Колкото и невероятно да ви се струва, това е факт. Всяка една лоша мисъл, минала през главата ви, е в състояние да ви докара тежки болести. Може би всеки е наясно, че не съществува по-голяма сила от силата на мисълта, която е в състояние да излекува тежко болен човек, както и да доведе напълно здрав човек до сериозно болестно състояние.

Вижте кои мисли какви болести предизвикват и се старайте да ги държите далеч от главата си:

Не си причинявайте сами сериозни здравословни проблеми
Не си причинявайте сами сериозни здравословни проблеми

Артрит
Това е една от най-често срещаните болести. От нея страдат хората, които не са в състояние да защитят собствения си интерес или да кажат „не”.



Астма
Това заболяване застига хората, които нямат желание да водят самостоятелен живот и се нуждаят някой постоянно да се грижи за тях.

Запек и други стомашни проблеми
Тези болести се появяват в резултат на грешки, допуснати в миналото, от които колкото и да се старае човек, не може да избяга.

Затлъстяване
До това състояние се стига вследствие на душевна пустота или тъга. Трябва обаче да знаете, че душевната пустота не може да бъде изцерена с храна.

Зрение
Хората, които страдат от проблеми със зрението категорично отказват да приемат света такъв, какъвто е и непрестанно правят опити да игнорират проблемите, вместо да се изправят срещу тях.

Изгаряния
Изгарянията са безспорен знак за агресивност.

Проблеми със зъбите
Сериозни проблеми със зъбите имат хората, които не са в състояние да вземат самостоятелни решения, тъй като изпитват неистов страх от последствията.

Безсъние
Този проблем е безспорно доказателство, че се опитвате да избягате от живота и не желаете да разкриете тъмните си страни.

Гръбначни проблеми
Тези проблеми измъчват хората, които проявяват изключително висока взискателност към себе си. Не си създавайте излишно напрежение и стрес, а се научете да се цените.

Болести на бъбреците
Дължат се на множеството разочарования и неуспехи, които сте преживели. Тези хора отдавна са изгубили доверието си в околните и имат чувството, че постоянно се опитват да ги измамят.

Хипертония
Мнозина от българите са паднали в плен на това заболяване, а и как иначе предвид, че се появява в резултат на тежък труд, без почивка, пише prekrasna.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.