Очевидци: С тази горяща, лековита вода не ни ловят болести! (Виж къде извира)

0
574

Лековита вода гори като факла

Лековита вода лекува много болести и който пие от нея се радва на завидно здраве. Течността извира във варненското село Кривини. Хора от селището, както и от околните села идват тук, за да се отърват от болежките си. Невероятната находка е открита преди половин век, като на това място са извършвани проучвания, за да се открие нефт. Но вместо черното злато от недрата на земята бликнала чудодейната течност, която гори, щом я запалиш.

Невероятната вода има и други свойства, за които жителите на селото и много очевидци разказват.Феноменалната течност извира от 600 метра дълбочина и съдържа около 30 на сто йод. Тя доказано лекува стомашно-чревни заболявания, перфектно се справя с язва, артрити и кожни болести. Жителите на варненското село знаят, че пият ли от водата, болест не ги лови, тя бяга далеч и завинаги от тях и семействата им.

Лековитата вода може и да гори
Лековитата вода може и да гори

Според местните водата е лековита не само за хората, но и за животните. Тя успешно се справя с вътрешните им паразити, както и с кожните им проблеми.

Изворът е много известен в региона, но не е популярен в страната. Селяните искат той да добие по-голяма известност, за да идват повече хора, което е не само добре за селото, но и за болните, които търсят лек.



Те гарантират, че бликащата вода в Кривини не само ще ги излекува, но и доктор дълго няма да стъпи в къщите им. Преди жителите на варненското село са я пиели, за да се спасят от радиацията на Чернобил и ефекта бил умопомрачителен.

Лековитата вода може да гори, защото тя е смесена с природен газ и заради това може да бъде запалена и да се разгори като факел.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.