Facebook въвежда нови промени (ВИДЕО)

0
237

Най-голямата социална мрежа в света Facebook отново се променя – научете какви са последните важни изменения

Най-голямата социална мрежа в целия свят – Facebook въвежда нови промени, които ще са от голяма важност за нейните потребители от всички краища от земното кълбо, пише Петел.

Първата новост, която Facebook въвежда, е създаването на две, напълно нови секции, в социалната мрежа. Това са Services и Shopping. Благодарение на тях потребителите от целия свят ще могат да предлагат и да търсят много по-лесно продукти и услуги и това ще става на страниците на социалката. Този факт бе оповестен по време на пресконференция на компанията, която се проведе само преди броени дни в американския щат Калифорния.

Още от средата на месец юли е започнало пилотното тестване на двете полезни секции, като в Shopping – Пазаруване, се предлагат стоки и предмети, а в Service – Услуги, се промотират услугите на козметични, фризьорски, авторемонтни работилници, шивашки и много други салони и работилници.

Според bTV тестовият период на двете нови секции във Facebook ще премине в рамките на няколко седмици.



facebook
Facebook въвежда нови промени

Наред с тези опции, социалната мрежа въвежда и още три бутона, чрез които ще става по-лесен контактът с отделните компании. Това са Send Message – Изпратете съобщение, Call Now – Обадете се сега и Contact Us – Свържете се с нас.

Освен с тези иновации, от Facebook съобщиха на пресконференцията, че тестовете на новия виртуален асистент, наречен „М” вървят с пълна сила. Чрез него ще може да се изпълняват множество услуги през социалната мрежа, като резервация на билети за влак, самолет, места в ресторант или наемането на места за нощувки.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.