Тази есенна напитка за силен имунитет е убиец на вирусите и грипа (здрави цяла зима)

1
479

С тази напитка са се лекували още дедите ни, а ефектът й продългжава да бъде същият, както и преди – просто смайващ

Лятото си отива, а заедно с есента идват и вирусите. Всички знаем, че не бива да чакаме зимата, за да предприемем мерки за укрепване на имунитета си, защото тогава вече е твърде късно.

Затова ви предлагаме възможно най-изпитаната рецепта за чудотворна напитка за засилване на имунната система, която действа по-сигурно от всяка прехвалена имунизация или лекарствен препарат.

Правете си тази домашна напитка и ще видите, че цяла зима ще бъдете здрави
Правете си тази домашна напитка и ще видите, че цяла зима ще бъдете здрави

Трябват ви литър и половина вода, 4-5 лъжици мед, сокът от един лимон, четири пъпки от карамфил, три пръчици канела и малко настърган корен от джинджифил.

Вземете една тенджера и поставете в нея всички посочени съставки, само без лимона и меда. Оставете да заври на котлона и след като заври я изчакайте да покъкри още поне пет минути.



Ако забележите, че се образува пяна в тенджерата, внимателно я премахнете с помощта на решетъчната си лъжица. Чак, когато я свалите от котлона, добавете в напитката си сока от лимона и лъжиците мед.

Спокойно може да съхранявате този еликсир за засилване на имунната система в хладилника като пиете от него всеки ден, сутрин на гладно още след ставане от сън. Пие се по около 200 грама дневно, но ако почувствате, че ви е пипнала настинка или ви хваща вирус, увеличете количеството прием двойно или тройно.

Тази напитка е изключително здравословна и сами ще се уверите в безценните й качества като изкарате есента и зимата, без да ви тръшне никакъв грип на легло.

Помнете, че всички продукти за подсилване на имунната система, които се продават в аптеките, са нищо, пред истински лечебната сила на природата и няма смисъл да си харчите парите за неща, които няма да ви помогнат така, както старите традиционни рецепти, вдигали на крак предците ни векове наред. Да сте здрави и щастливи!

loading...

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.