Учени: „КРАЯТ НА СВЕТА“ идва до 28 септември! ЗЛОВЕЩО космическо…

Учени предвиждат, че зловещо космическо събитие ще предизвика „Края на света“ и той ще настъпи между 22-ри и 28-ми септември.

Световни учени – теоретици предричат, че „Края на света“ ще настъпи до 28  септември 2015 година. Има какви ли не теории за свършека на човечеството но една буквално „наводни“ интернет през последните два месеца! Причината да се смята, че Земята е на ръба на унищожение е явлението „Кървава Луна“, което е последното от цикъла „Четири кървави Луни“ (4 пълни лунни затъмнения без частични  между тях). Прогнозите са, че когато Луната за последен 4-ти път влезе в този цикъл ще привлече към себе си множество астероиди и в резултат на това спътникът на Земята ще бъде бомбардирана от огромните  летящи скални парчета. Накратко смята се, че  явлението „Кървава Луна“  ще даде старт на Апокалипсиса на Земята. Твърденията на  Космическият експерт Gemma Lavender например са, че Луната вече се намира много по-близо до Земята и съществува голяма вероятност нашата планета също да попадне в обсега на привлечените смъртоносни астероиди и да се стигне до фатален сблъсък, който да сложи края на света. В най-добрият случай космическите експерти предвиждат че,  близостта на Луната до Земята и процесите които ще се случат на земния спътник по време на „Кървавата Луна“ ще повлияят и на процесите на нашата планета. Заради това съществува повишен риск от земетресения и вулканични изригвания.

Ето малко повече информация за явлението „Четири кървави Луни“. Нека видим какво е обяснението на учените и на християнските предсказания за него. Космическите експерти обясняват явлението така: Това е четвъртото и последно Лунно затъмнение, от цикъла затъмнения: „Четири кървави Луни“ (4 пълни лунни затъмнения без частични  между тях), който е започнал на 15 април миналата година.  И представлява пълно лунно затъмнение случващо се тогава, когато Луната е във фаза пълнолуние, а Земята засенчи слънчевата светлина. Причината да изглежда Луната „кървава“ е червеният цвят, в който  я виждаме, заради преминалите през земната атмосфера слънчеви лъчи.

Християнски теории за цикъла: „Четири кървави Луни“ : Една от теориите за „Края на Света“ е изтълкувана от Библията, където е написано, че при „Края на света“, Слънцето ще угасне, а Луната ще бъде червена. Друга теория е тази на християнските пастори  Джон Хаги и Марк Билц. Джон Хаги е написал книгата „Четири кървави Луни“. Двамата смятат, че „Нещо важно за човечеството ще се промени”.

Явлението "Кървава Луна" щепривлече много астероиди към земния спътник.
Явлението „Кървава Луна“ ще привлече много астероиди към земния спътник.

А, Билц казва пред вестник  Daily Express, че първата от цикъла „Четири кървави Луни“ е маркирала началото на нещо голямо и значимо за света. Във вестник „Ню Йорк Пост” също се съобщава, че явлението  „Четири кървави Луни“ е възможно да бъде предизвестие за старозаветните предсказания от Библията за края на света.



Фрапиращ е факта, че всяка от четирите“Кървави Луни“ се появява на големи еврейски празници, които изключително рядко съвпадат на тези дати. За повече от 500 години те са се случили  едва 3 пъти . Първата „Кървава Луна“ – Пасха (15 април 2014 г.); Втората „Кървава Луна“- Празника на колибите (8 октомври 2014 г.); Третата „Кървава Луна“ – Пасха (4 април 2015 г.); Четвъртата „Кървава Луна“ – Празника на колибите (28 септември 2015 г.). Това според вярващите определено има зла поличба за „Края на Света“, имайки предвид християнските  пророчества.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.