Преслава с ултиматум към ВИП Брадър

0
227

Певицата е в основата на изгонването на Богданов от шоуто

Фолк фурията Преслава постави ултиматум на ВИП Брадър.

От кухнята на ВИП Брадър издават, че именно Преслава била в основата на изгонването на пазарджиклията Пламен Богданов. Тя била разгневена от това, че Богданов си позволил да разпространява разни измислици, в които е забъркано името й. Певицата била категорична, че няма да позволи подобни спекулации и намеци, с които някой да печели на неин гръб.

Преслава недоумява как е възможно, след като бе разобличен бившият футболист да продължава да разпространява лъжливи твърдения. Припомняме, че Богданов извъртя нещата, твърдейки, че има близки отношения с Джена след разговора на четири очи, който проведе с Преслава.
Наглостта му вбесила фолк фурията и тя заплашила продуцентите на ВИП Брадър, че ще напусне къщата, ако не я избавят от досадния мачо.

Певицата е в основата на изгонването на Богданов от шоуто
Певицата е в основата на изгонването на Богданов от шоуто

От екипа на риалитито издават, че решението за изгонването му било взето по спешност, за да се удовлетвори желанието на Преслава.
След като напусна къщата ВИП-овете коментираха, че простосмъртното момченце се е взело за голяма работа и било на път да ги подмине.
Припомняме, че Пламен Богданов получи номинация за изгонване от Люси Иларионов, Кичка Бодурова, Станимир Гъмов и Ернестина Шинова.



Една от основните причини, която бе посочена от дамите е, че Богданов се разхождал полугол из къщата, без никакви притеснения.
Интригата около „простосмъртния” пазарджиклия обаче не спира да се заплита. След като бе разобличен в лъжа и от Джена, той продължава да твърди, че има връзка с фолк певица, но няма да каже името й, пише pik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.