Мръсните тайни на всяка зодия (II част)

0
323

Понякога дори самите представители на зодията не подозират за тези тайни от характера им

Всяка една зодия има тайни черти от характера, за които не би желала да знаете.

Понякога дори представителите на дадената зодия не осъзнават, че притежават такива черти. Време е да узнаете мръсните тайни на всяка зодия, за да можете да се предпазите от неприятните им черти на характера.
Ето ги и тях:

Везни
Хората, родени под знака на тази зодия могат да си променят мнението и капризите на всеки час. Иначе казано на Везните е трудно да се угоди, дори е почти невъзможно. Те са ненадминати майстори в манипулациите. Измислената им разумност не е нищо друго освен празно позьорство.

Понякога дори самите представители на зодията не подозират за тези тайни от характера им
Понякога дори самите представители на зодията не подозират за тези тайни от характера им

Скорпион
Скорпионите са отмъстителни и изключително дребнави личности. Успяват да проектират несигурността си върху всички наоколо. Обожават да се наслаждават на страданията на околните, само защото са убедени, че страдащите заслужават именно това.



Стрелец
Създавате впечатление у околните, че сте интелигенти личности, но това далеч не е така. Просто притежавате способността да повтаряте гениалните идеи и мисли на интелигентни хора, приписвайки ги като ваши собствени.
Винаги ви измъчва мисълта какво впечатление сте оставили у другите.

Козирог
Ако ви трябва доносник, няма да намерите по-добър от Козирозите.
Не им пука за никого другиго и са готови на всичко, за да постигнат целите си.
Абсолютни егоисти, които са изцяло обсебени от социалния си статус.

Водолей
Непрекъснато се опитвате да докажете пред хората, че сте уникални, тъй като се измъчвате от убеждението, че всъщност сте „твърде обикновени”. Нямате близки хора поради факта, че сте изцяло обсебени от собствената си личност.

Риби
Драматичните сцени, са дълбоко в същността им. Животът им се превръща в хаос поради това, че не могат да се застъпят за себе си. завистта пък ви превръща в пълен неудачник и никога не правите нещо, за да промените нещата, пише highviewart.com.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.