Ясновидката Гергана Герасимова направи изненадващи разкрития

0
856

В Царичина е разположена огромна зала, в която се намира ценна информация

В Царичина е разположена огромна зала, в която се намира ценна информация
В Царичина е разположена огромна зала, в която се намира ценна информация

Ясновидката Гергана Герасимова придоби популярност с поредицата от книги „Тайните подземия на България“, които написа в сътрудничество с Милан Миланов.

Гергана Герасимова вещае, че от следващата година ще настъпи много ползотворен период за страната ни.

Тя разкрива редица вековни тайни като посочва, че получава послания директно от Акаша – Информационна космическа банка.

Според получената информация трудностите, през които трябва да премине човешката душа са предварително зададени в програмата за реализация. Ние обаче можем да внесем промяна в пътя си за добро или за зло с ежедневните решения, които взимаме.



Фактори като благодарност, прошка, оказване на помощ, начин на мислене и други такива биха могли да променят кармичните дългове и да коригират някои събития.

Гергана Герасимова посочва, че в Царичина има огромна зала, в която се намира т.нар. космически диск, на който е записана важна информация за всички видове енергии, които действат във Вселената.

Дори и да я открием, цивилизацията ни не е готова за тази информация и неправилното й оползотворяване може да предизвика редица сериозни поражения върху космическото пространство.

Ясновидката твърди, че мястото, на което се намира Мадарският конник е с мощно енергийно излъчване. То е огромна съкровищница и богатствата, които се намират там не могат да бъдат изброени. А някои от тях са непознати за нашата цивилизация като устройство и предназначение.

Ко се отнася до една от най-коментираните теми през последните години – Краят на света, Гергана Герасимова е категорична, че такъв няма да има и посочва, че предстои трансформация към по-висше ниво, пише Блиц.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.