Нели Конуей разкрива пред вас силата на молитвата „Отче наш“

0
1573

Нели Конуей сподели с нас нещо изключително важно, което ще бъде полезно за всички. И ще ви накара да бъдете още по-усърдни, докато се молите

Казвайте редовно и осъзнато молитвата „Отче наш“ Сн: архив на Nelly Coneway

Специално за читателите на ТОПактуално.ком Нели Конуей изпрати това писмо, за да сподели с нас своя опит:

„Молитвата „Отче наш” е една от любимите ми и често си я казвам. Забелязала съм, че в момента, в който мислено или на глас се помоля:

„Благодаря ти, Господи!“, „Боже, помогни ми!“,

„Твоето име“, „Отче наш“,



„Благодаря ти, Господи, Ангели, че бдите над мен всеки ден и ме водите по пътя на любовта и светлината“ мигновено цветът на аурата ми се променя и започва да сияе. Повече Ангели идват при мен и ме прегръщат с крилете си (Ангелите не летят с крилете, обикновено ни загръщат в тях и така ни лекуват).

Енергията започва да вибрира първо в сърцето, успокоява ме, и след това я усещам в коронната чакра на върха на главата. Без значение в колко труден момент се намирам, съзнанието ми се изчиства. И отговорът на това, което ме вълнува най-много, мигновено изплува в съзнанието ми.

Когато благодаря на Бог и на неговите всемогъщи Ангели, виждам розова искряща светлина. Тя започва да свети в сърцето ми и един огромен поток от енергия, който се движи под формата на знака на безкрайността ∞.

Чувствам как ставам лека като перце и имам вдъхновението да направя много неща. Аурата ми се уголемява и вибрира от сърцето навън светлина и любов, често хората, които срещам казват, че виждат светлина около мен.

Знам, че това е ефекта от връзката между мен и Създателят ми, допълнителните ангели, които идват да ме водят. Знам, че това е благодарността и признателността, които често изпълват сърцето и аурата ми. Затова винаги препоръчвам на приятели и познати да са признателни за всичко, което имат – за талантите, с които душата им е дошла на този свят, за интуицията, която имат.

Духовното богатство е истинското, семейството, приятелите, близките, духовното семейство; материалното богатство ще последва високите ви вибрации на любов и благодарност.

Благодарете на Господ и неговите могъщи Ангели всеки ден и ще видите колко много благословии и нови възможности ще се отворят във вас.

Светът около вас вибрира както вие вибрирате, каквото изпратите, това и получавате. Когато сърцето ви е отворено и пращате безкрайна любов и признателност, то вие се отваряте да получите и много любов и благословии от вселената.

Без да освободите празно място в сърцето и в живота си, няма да можете да получите. Даваш-Получаваш…

Светът, който ви заобикаля има много красота, много хубави и добри хора, които търсят сродни души.

Свържете се с тази енергия на любовта около вас, споделете я с повече хора и се наслаждавайте на един различен свят – този на щастието, успеха, любовта и хармонията. Натам върви човечеството.

Новите вибрации, които бяха пуснати на планетата ни преди 2 дни вече променят аурата ни, ДНК, променят начина на мисленето, поведението на хората.

Повече и повече Служители на Светлината ще се събудят и водят другите, повече лечители ще приемат призванието и ще заработят, за да може и тези, които още са роби на страха, гнева, материалното, да осъзнаят, че има висша сила, която ни е създала и се грижи за нас, много светли добри същества, милиони ангели и извисени учители са с нас и ни обичат, помагат ни да научим земните уроци.

Тези, които не могат да се настроят на новите вибрации (не могат да променят мисленето си към позитивното), те ще си отидат от земното измерение и ще се върнат при Създателя, за да може душата им да продължи развитието си по спиралата на еволюцията – в други измерения и съзвездия.

Затова напоследък много хора си заминават от този свят – при катастрофи, заболявания, или самоубийства.

Самоубийството НЕ е разрешение, то е предаване на божествената искрица любов, която всеки от нас носи в сърцето си. Самоубийците страдат много като напуснат земното измерение и често на другия свят минават през т.нар. период на какавидата, т.е. интензивно лечение. Там са обгърнати с много любов и хиляди ангели ги лекуват, помагат им да обичат себе си.

Преди време прочетох статия за самоубийците, които скачат от моста Голдън Гейт в Сан Франциско. Бяха интервюирали 3 души, които по чудо оцелели. Въпреки, че някои са в инвалидна количка, всички споделят, че са много признателни, че са живи, че след като са скочили, мигновено са разбрали, че проблемите им, колкото и тежки да са си мислили, че са, са решими.

Всички оцелели споделят в интервюто, че са променили закостенялото си мислене и сега се занимават с духовни практики, медитират ежедневно и вдъхновяват другите да не прекъсват живота си рано. Бог Създател ни е дал този прекрасен подарък, всичко е между него и душата ни.

Вместо да изпадате в тъмната дупка на депресията, вместо да позволявате на страха да контролира живота ви, то обърнете се към Бог и неговите любящи Ангели.

Изберете любовта и светлината вместо страха! Напълнете сърцето си с признателност и любов, споделете, вибрирайте, ще се върнат при вас многократно. Вие сте като една чиста капка вода, част от океана на божията любов. Във всеки момент вие сте обичан и подкрепян… Той вижда всичко. Той е с нас винаги!

Отче наш, който си на Небето,
Да се свети Името Твое,
Да дойде Царството Твое, да бъде Волята Твоя,
както на небето
така и на земята.
Хляба наш насъщний дай ни го и днес
И прости ни дълговете наши, както
и ние прощаваме на нашите длъжници.
И не веди нас в изкушение
Но избави нас от Лукавия
Защото е твое Царството
И Силата
И Славата
Амин!

С любов и признателност към всички ви!“

Благодарим на Нели Конуей за прекрасните думи!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.