Вашият Дневен Хороскоп за неделя (11.10.2015г.) Всички зодии. Част 1

0
1127

Ето какво предсказва вашия Хороскоп за Днес (11.10.2015г.). Овен, Телец, Близнаци, Рак, Лъв и Дева.

Овен

Вашият Хороскоп за деня: Ако чакате завръщане на стара любов, днес може би ще имате щастлива изненада. Не нападайте партньора си, а се опитайте да разберете напълно неговите основания. Пазете се от остри и стъклени предмети. Тези, които не са в двойка, днес вероятно ще имат вълнуваща среща. Бъдете търпеливи, защото проблемите ще бъдат разрешени с времето.

Телец

Ден на изгодните предложения. Можете да ги получите във всяка една област. Не е време за клюки. Замълчете и не участвайте, защото е възможно това да ви представи в лоша светлина. Не се доверявайте на тези, които ви дават големи обещания. Не идеализирайте хора и ситуации. За да станете наясно с вашата връзка, опитайте се да прецените точно какво ви дава вашият партньор по отношение на обич и разбиране. Слухове ще ви ядосат.



Близнаци

Бъдете честни с някой, който ви интересува. Човек по-млад от вас може много да ви помогне. Натоварен ден. Хармония в любовта. Обърнете внимание на репутацията си и бъдете внимателни с клюките около вас.

Рак

Според днешния ви Хороскоп    не се опитвайте да изнудите да се случват събитията около вас. Отношенията в любовта ще бъдат обтегнати и сприхави. Пробвайте се да спечелите доверието на околните. Опитайте се да идентифицирате човек, който стои в сянка около вас и много ви обича. Дайте му шанс. Пренаредете взаимоотношенията си с вашите приятели. Добри възможности за тези, които търсят нова работа.

Лъв

Думи, обаждания, съобщения…Някой ще ви довери тайна. Ще помогнете на друг човек и ще бъдете щастливи от това. Не се разочаровайте толкова бързо от любовта заради ревността, защото дори и розите имат бодли. Мерете думите и поведението си, за да не предизвикате сцени на ревност. Пропуснали сте нещо важно. Потърсете го някъде около вас.

Ето какво ви съветва вашият дневен хороскоп.
Ето какво ви съветва вашият дневен хороскоп.

Дева

Днешния ви Хороскоп  предсказва: Някой е влюбен във вас и може да се появи отново, оставяйки ви изумени и смаяни. В крайна сметка, голямата любов често прави дълги и големи завои и се връща отново обратно. Неочаквана среща. Възможност за допълнителни доходи. Пуснете Тото фиш!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.