Най-точните характеристики, описващи всяка зодия (IV част)

0
247

Всеки представител на зодиака си има своите особености

Вероятно не изпитвате никакви съмнения по отношение на твърдението, че всяка една зодия има своите специфични характеристики.

Разбира се всеки е строго индивидуален, но не може да избяга от основните черти на своята зодия. В следващите няколко реда ще ви запознаем и с последните трима представители от зодиака. Ето ги и тях:

Козирог
Представителите на зодия Козирог са способни да издържат на всяко едно натоварване, тъй като следват принципа, че и сам воинът е воин. Единствената причина, поради която избягват да участват в незаконни сделки, е страхът да не ги хванат. Обичат скъпите вещи, но им се наслаждават истински само, ако са си ги купили сами. Водени са от мисълта, че животът е влак, който спира на различни гари. Обичат да мечтаят, но са убедени, че всеки трябва да си тежи на мястото.
Най-голямата им мечта е да достигнат до върха, за да могат да наблюдават нищожествата, които се катерят отдолу. Тези хора никога не остаряват, пълни са с търпение, така че могат да чакат доста дълго.

Всеки представител на зодиака си има своите особености
Всеки представител на зодиака си има своите особености

Водолей
Водолеите винаги са различни. Това, което ги откроява от останалите представители на зодиака е, че ако искате да бъдете с тях, трябва да сте такива, каквито те искат да бъдете. Игнорират изцяло предразсъдъците. Повече от сигурни са, че утрешният ден ще им донесе само добри неща. Трудно им е да бъдат съвършени, но не престават да правят опити. Според тях доброто намерение е много по-важно от изпълнението. Следват неотлъчно твърдението, че за да бъдеш откривател, трябва да се освободиш от всичко старо.
Интимната близост не е сред водещите неща в живота им. На първо място поставят приятелите си, а за семейството си се грижат, когато им остане време. вярват, че няма по-добри от тях.



Риби
Тези представители на зодиака се ръководят предимно от сърцето си. смятат, че понякога спиртните напитки им помагат. Никой не е в състояние да им дава насока в това, което правят и винаги, когато могат отлагат работата. Лесно обещават, но и те самите не са наясно кога ще изпълнят обещанието. Работят бавно, защото така им харесва. Лесно правят анализ на околните, но трудно разбират себе си. убедени са, че човек трябва да бъде гъвкав, за да не се счупи. Не е важно какво правят, важното е да изглеждат заети. Винаги успяват да се изплъзнат, когато се чувстват притиснати, пише pik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.