Чудо ще бележи 26 октомври

0
250

Астролозите са категорични, че това е добро предзнаменование

На 26 октомври се задава истинско чудо.

На тази дата православният свят чества Димитровден, но празникът ще бъде допълнен от поредното чудо на нощното небе. Тогава на небето ще се появи Витлеемската звезда. Това ще се случи за трети път тази година. Феноменът се получава в резултат на сближаването на планетите Юпитер и Венера.

От земята те се виждат като една голяма ярка звезда. Според астролози това чудо ще ни донесе само добро. Припомняме, че предишното такова чудо бе на 1 юли, а преди това на 6 февруари тази година.

Запознати твърдят, че преди две хилядолетия именно подобно чудо е предзнаменувало появата на Исус Христос.
Това явление ще можете да наблюдавате в ранните сутрешни часове на 26 октомври, ако насочите погледа си към западната част на небосклона.



Астролозите са категорични, че това е добро предзнаменование
Астролозите са категорични, че това е добро предзнаменование

Астролозите посочват, че двете планети са най-положителните небесни тела, които носят просперитет, късмет и любов. Това е и една от причините, поради която доближаването им се тълкува като добро предзнаменование за човечеството.

При предишното си сближаване, двете планети застанаха в зодиакалното съзвездие Лъв, а сега ще са в Дева.
Венера и Юпитер са двете най-ярки планети в Слънчевата система и приближаването им една към друга представлява голям интерес за астрономите.
Засега прогнозата за 26 октомври е за ясно време, което означава, че облазите няма да пречат на гледката.

Според част от учените именно това приближаване на планетите е била историческата Витлеемска звезда. Други пък са на мнение, че тя е била плод на приближаването на 3-4 планети, което е истинско чудо, пише sanovnik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.