Преобладаващият цвят в дома ви говори много за вас (I част)

0
383

Цветовете говорят много за личността

Всеки има любим цвят. Изборът за цвят, който правите не само за стените на дома си, а и за обзавеждането като цяло, никак не е случайно.

Ако сте любопитни да разберете какво издава за вас преобладаващият цвят в жилището ви, ще го научите от следващите редове:

Розово
Ако този цвят преобладава в дома ви, това означава, че за вас чуждото мнение няма никаква тежест, защото вие вярвате изцяло на съвършения си вкус.

Зелен цвят
Домовете, в които преобладава зеленият цвят говорят, че собственикът му обикновено обмисля добре нещата, преди да действа. Вие не сте от хората, които се оставят емоциите да ги водят и винаги успявате да намерите рационалното решение за всеки проблем, който се зададе на хоризонта.



Цветовете говорят много за личността
Цветовете говорят много за личността

Жълто
Жълтият цвят преобладава в домовете на хората, които са завладени от оптимизъм. Вие винаги виждате чашата наполовина пълна, а не наполовина празна. Не обичате да драматизирате излишно и избягвате да съдите околните. Без никакво съмнение, вие сте страхотен приятел.

Черно
В случай, е в домът ви преобладава черно, това означава, че вие сте хора, които се открояват от останалите. Вашият вкус е изключително изтънчен, а в нередки случаи клони с ексцентричността. Винаги успявате да направите силно впечатление на останалите.

Оранжев
Ако трябва да се опишат с една дума хората, които обожават този цвят и са го направили водещ в жилището си, тя ще е „енергия”. Вие сте изключително мотивирани и активни личности и винаги сте с една стъпка пред останалите. Успявате да намерите най-добрия начин за изпълнение на задълженията си, без значение дали става въпрос за служебни ангажименти или партита, пише framar.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.