Преобладаващият цвят в дома ви говори много за вас (II част)

0
290

Ще научите интересни черти от характера си

Както вече отбелязахме в първата част, вашият любим цвят издава много за характера ви и що за личност сте.

Изборът на цвят в повечето случаи е осъзнат и той е пряко отражение на индивидуалността ни.
Ако сте любопитни да разберете какво издава вашият любим цвят, който преобладава в дома ви, прочетете следващите редове:

Лилаво
Хората, залагащи на този цвят са креативни и артистични натури. Вашата концепция за красота е силно развита и това ви превръща в незаменима компания по време на пазаруване.

Червено
Несъмнено хората, които обожават червения цвят излъчват страст. Лесно можете да откроите стойностните хора от останалите. Вие сте отлични съветници и добри приятели.



Ще научите интересни черти от характера си
Ще научите интересни черти от характера си

Синьо
Безспорно работите усилено, но и забавленията ви не отстъпват. Изпитвате сериозни затруднения да откажете на молба, без значение дали е дошла от семейството ви, приятел или работодател. Вие сте незаменим приятел, на когото може а се разчита винаги.

Кафяв цвят
Ако този цвят преобладава в жилището ви и ви е любим, това издава, че сте личности, които са доста резервирани, но пък за сметка на това сте здраво стъпили на земята. Наясно сте какво искате, както и начина, по който да го постигнете. Предпочитате да откажете вечеря с приятелите и да си останете у дома в компанията на хубава книга. На вас може да се разчита в трудни моменти.

Бяло
При все, че на пръв поглед изглеждате перфекционист, истината се простира далеч зад тези граници. Вие сте изключително чувствителна личност и се нуждаете от спокойствие. Милостта и състраданието са неизменна част от вас. Добър приятел сте и умел слушател, пише framar.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.