Любимата рецепта на Белослава: Обожавам тази пица, сама си я измислих (ето как се прави)

0
832

Певицата Белослава признава, че има около 500 свои авторски рецепти, но тази пица е една от най-любимите й

Белослава сподели една от най-любимите си авторски рецепти, която е едновременно лесна и вкусна. И това е рецепта за пица, която певицата можела да яде до втръсване.

Ето и самата рецепта, начинът на приготвяне и нужните за нея продукти.

пица
Белослава има близо 500 свои си рецепти, но тази пица е сред най-предпочитаните от тях

Трябва ни един лист от бутер тесто, около сто грама зехтин, 5-6 глави червен лук, една лъжичка захар, около 20 филета маринована и осолена аншоа, 15-ина каперси и близо пет сушени домата.

Пицата на Белослава се приготвя като първо разточваме бутер тестото, за да стане колкото се може по-тънко и да успее да покрие цялото дъно на една по-голяма тава. След това изпичаме леко тестото.



През това време запържваме червения лук заедно със захарта и зехтина, и пържим докато се сгъсти. След като тестото вече е изпечено, изсипваме върху него запържения лук, а заедно с това подреждаме отгоре аншоата и сушените домати, нарязани на лентички.

Отгоре поръсваме с каперси. Това е цялата философия, обяснява Белослава и твърди, че от тази пица нейно творение, може да яде всеки ден, без да й омръзне.

„Просто обожавам риба и морски дарове, но съм сигурна, че и на хората, които не са свикнали толкова да се хранят с рибни продукти, тази пица няма как да не им допадне. Поне моите познати и приятели си облизват пръстите“, споделя гордо певицата. И пожелава добър апетит на всички, които ще опитат от нейното кулинарно произведение.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.