Обичам приятеля си, но неговите родители ме влудяват

0
308

Моята лична драма сигурно не е единствената

Може би с моята лична драма са и други момичета. Обичам и се разбирам отлично с моя бъдещ съпруг, но свекъра и свекървата ме влудяват. Принудени сме да живеем в тяхната къща, поради липса на средства, но те се държат невъзможно.Запознах се с моето момче преди три години, но отскоро решихме да заживеем под един покрив.

Преди да се срещнем, той обичаше купоните, кръчмите и забавленията на макс, но сега вече сме заедно и той е напълно различен. Прави ремонти, грижи се за дома, крои планове за общото ни бъдеще, иска да си имаме деца. За него нямам никакви забележки, той просто е мъжа мечта. Но родителите му… В началото нещата бяха много розови. Може би половин година нищо, но вече показаха истинските си лица. Като в класическа лична драма.

Личната ми драма е от тормоза на свекърва ми
Личната ми драма е от тормоза на свекърва ми

Свекърът непрекъснато ми прави забележки. Не ми дава да пуша вътре, а той дими навсякъде. Свекървата не дава нищо да преместя, не ми разрешава да готвя. Върви и слухти след мен като куче пазач, нямам милиметър собствено пространство и свобода. На всичкото отгоре свекърва ми е глезена от мъжа си и сина си, почти не е работила.

Затова прави, струва, все на нейното да става и ако не й е по мярка, вечно се прави на болна. Пък и не спира да натяква, когато сина й го няма, че тя му е намерила по-имотна и красива жена, ама той се загробил с мен.



Определено не искам да се отказвам от сина й. Той е добър, работлив, с ведър характер. Аз останах сирак на десет години, а майка ми сама се е справяла. Има малък апартамент и не можем да живеем при нея, а и той не иска да е зет. Родителите му също са против, но не спират да го настройват срещу мен. Стопроцентова лична драма. Засега той им дава отпор и е плътно до мен, но не знам докога ще издържа на психическия тормоз.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.