Призрак се появи в нощен клуб

0
220

В нощен клуб в китайски квартал в Сингапур камера за видеонаблюдение записа паранормално явление и появяването на истински призрак, който обаче клиентите на заведението не успяват да забележат

Любопитният инцидент се разиграва късно вечерта, когато във въпросния нощен клуб в Сингапур са останали само двама клиенти, които разговарят на бара, а самият барман в това време е зает с измиването на пода.

Секунди по-късно един стол, намиращ се на около един метър от двамата мъже, започва неочаквано да се люлее, докато накрая пада на пода. Стреснати от внезапния шум, двамата посетители незабавно скачат от столовете си, а барманът изоставя заниманията си, надничайки през бара. Единият от двамата клиенти се приближава до падналия стол и го изправя, поставяйки го на първоначалното му място. В следващия момент обаче се случва нещо не по-малко мистериозно, което тримата мъже не успяват да забележат, но което впоследствие ясно се забелязва на видеото, заснето от една от камерите за видеонаблюдение, поставени в заведението – зад гърбовете на тримата мъже се появява някаква миниатюрна бяла фигура, която много бързо притичва и изчезва в друга част на нощния клуб.

клуб
Призрак се появи в нощен клуб

loading...


ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.