Седмичен хороскоп от 13 октомври до 19 октомври 2014 г. – 1 част

0
583

Вашият седмичен хороскоп (от 13 октомври до 19 октомври 2014 г.) – част 1

ОВЕН (21 март – 20 април) Според вашия седмичен хороскоп през настоящата седмица ще трябва доста да поработите, но се разкрива поля за изява на вашите делови качества, като здрав разум, постоянство и забележителни организаторски умения. Дори да срещнете несговорчиви партньори и да решавате най-досадните текущи въпроси, вие ще успеете. Като цяло, малко време ви остава за почивка, но не се разстройвайте. През уикенда ви очаква грандиозна изненада, насладете се на момента!

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май) През настоящата седмица оставете амбициите настрана и бъдете по-скромни. Работата може да отнеме доста от времето ви, но едва ли тя е най-важното през тези дни. Прегледайте приоритетите си, защото чуждите проблеми може да ви отвлекат встрани от целта. Не забравяйте за дома и близките хора, посветете им цялото си свободно време.

Седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни) Настъпва благоприятен период за реализация на творчески идеи. През настоящата седмица не пропускайте важна информация, която ще разшири вашите възможности. Можете да създадете и изпълните грандиозни планове. Оставете настрана дребнавостта и моментните прищявки. Сега не е нужно да изяснявате всичко докрай, малко тайнственост ще увеличи тръпката в романтичните отношения.

РАК (22 юни – 22 юли)  Според вашия седмичен хороскоп късметът е готов да ви се усмихне през настоящата седмица, но само в случай, че положите усилия в реализацията на своите намерения и не търсите лесни пътища. Ако сляпо да следвате желанията, това може да ви доведе до задънена улица. Има риск да се доверите на неискрени хора. Правилният път ще ви подскажат само верните приятели.ЛЪВ (23 юли – 22 август) Развоят на настоящата седмица ще зависи от вашето настроение. Ако я посрещнете с въодушевление и увереност в собствените сили, всичко набелязано ще се получи от първия път. Късметът няма да ви отмине в професионалния и личния живот. Настъпва благоприятен момент за постигане вашите цели. Не пропускайте своя шанс!

ДЕВА (23 август – 22 септември) Според вашия седмичен хороскоп през настоящата седмица през се постарайте да гледате на нещата философски. Напрежението достига максимум и всеки момент може да избухне, като помете всичко по пътя си. Това е само на  пръв поглед – вероятно се нуждаете от смяна на обстановката или работата. Последвайте своите творчески пориви, уикендът е подходящ за интелектуални развлечения.

КЪМ ВТОРАТА ЧАСТ ТУК>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.