Месечен хороскоп за зодия ЛЪВ (декември 2015)

0
182

През втората декада се задава напрежение в емоционален план

Месечният хороскоп сочи, че представителите на царствената зодия ще бъдат подложени на доста динамични и напрегнати дни.

Месечният хороскоп съветва да приключите всички дела, които сте започнали. Макар да ви се иска да забавите леко темпото, обстоятелствата налагат да останете мобилизирани до края на месеца.
През първата декада ще се чувствате като магнит, който привлича към себе си работа. Не е изключено в определени моменти да ви се стори, че никой от хората около вас не работи.

През втората декада месечният хороскоп ви е отредил напрежение в емоционален план.
Рискувате да влезете в излишни конфликти заради прекалената ви раздразнителност.

През втората декада се задава напрежение в емоционален план
През втората декада се задава напрежение в емоционален план

През последните десет дни от месеца напрежението ще започне да утихва и вие постепенно ще се успокоите.
Не се опитвайте да се възползвате от добрите си отношения с ръководството, за да не си навлечете гнева на колегите.За работещите в частния бизнес се очертават финансови приходи, но не се надявайте на крупни суми. Ще се радвате на финансова стабилност, но това не означава, че ще имате излишни пари за пилеене.

През първата декада на месеца имате големи шансове да срещнете новата си любов. Не се опитвайте да хитрувате, а бъдете откровени. Ако успеете да проявите търпение, можете да сте сигурни, че ще бъде оценено, макар и на по-късен етап.
Онези от зодията, които вече са семейни, трябва да обърнат по-сериозно внимание на децата си.
Не правете едри покупки през празничните дни, за да избегнете скандалите у дома. Най-добре ще е да ги отложите за след празниците.

Що се отнася до здравето ви, пазете се от травми в лактите и в китките на ръцете. През втората половина на месеца лошото настроение ще ви направи доста раздразнителни, пише lifestylebg.com.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.