Месечен хороскоп за зодия РАК (декември 2015)

0
321

В някои дни буквално ще кипите от енергия

Според месечният хороскоп, представителите на зодия Рак ще бъдат настроени за активна дейност.

Звездите обаче предупреждават да проявите благоразумие и да не зачерквате почивката с лека ръка.
Запомнете, че не е необходимо постоянно да бъдете под пара. Необходимо е да си осигурите достатъчно време за отдих, за да можете да се възстановите пълноценно.
Ако сте добре възстановени ще можете да се справяте много по-лесно със задачите.

Опитайте се да намерите помощници в служебните ви задължения. Около вас почти винаги има хора, които са готови да помогнат. Освен това сте доста чаровни и околните няма да успеят да устоят на чара ви, така че съгласието им ви е в кърпа вързано. Все пак не им се доверявайте до такава степен, че да им поверите отговорна работа, за да не съжалявате после.

В някои дни буквално ще кипите от енергия
В някои дни буквално ще кипите от енергия

През втората декада на месеца не вземайте прибързани решения. Офертите за промяна на работното място или изкусителни сделки трябва да бъдат внимателно премислени.
Не се подавайте на склонността си към разточителство, за да не съжалявате на по-късен етап. Избирайте подаръците за вашите близки разумно, без да пилеете пари.
Не е изключено да получите предложение за допълнителна работа. Ако усещате обаче, че натоварването ще ви дойде в повече, не я приемайте. Няма да станете кой знае колко богати от нея, но пък за сметка на това ще лишите близките си от дълги часове отсъствие от дома.



Месечният хороскоп вещае, че здравето ви ще е в добро състояние, ако не прескачате благоразумните граници и редувате работа с почивка. В някои дни просто ще кипите от енергия. Не са изключени проблеми с отделителната система, пише lifestylebg.com.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.