Чутовен скандал в Къщата: Боби Атанасов шокира с изповедта си!

0
372

Боби Атанасов снощи втрещи всички

Мускулестият Боби Атанасов снощи бе подложен на кръстосан разпит от съквартирантите си. Първа го атакува бизнес дамата Ваня Червенкова, като го запита в прав текст защо е изпратил такива провокативни снимки на Евгени Минчев. Припомняме, че в разговор с бившия футболист Ваня Джаферович гиганта с тяло на Аполон се похвали, че след срещата с лорда, който поискал негова снимка, той си щракнал няколко пъти мъжкото достойнство и му изпратил фотографиите. На пангала обаче Боби от Къртицата призна, че много харесвал жезъла си, който му „вършил доста работа”.

И това пред цяла България. Според неговия защитник в студиото на Ники Кънчев, планината от мускули бил на всичкото отгоре и умен. Но след снощнити му изцепки едва ли някой ще повярва в това. Въпреки очакваното извинение, бизнесмена не го направи, а направо атакува Ваня Червенкова. Борислав й каза в прав текст, че тя го харесвала, но не си признавала.

Боби Атанасов шокира всички с откровенията си
Боби Атанасов шокира всички с откровенията си

Поводът бе язвителната й забележка, че прилага един и същи подход към жените, които си е нарочил да сваля и при нея това не само чуе няма да мине, ами и че се дразни, че ходи из Къщата полугол. А той й отвърна, че двамата са от една и съща зодия и заради тя криела истинските си чувства към него, бе логическото му безумие.

Къщата вече е разделена на два лагера, които нямат намерение да спрат да воюват. Категорично в единния влиза устата журналистка Соня Колтуклиава, безспорно нейния любим Боби Атанасов и хърватина Ваня Джаферович, който го раздава сърдит на светския лъв. Втората група е на двамата силни играчи,и Ваня Червенкова и Евгени Минчев.



Те непрекъснато дават храна на останалите, а като тандем двойката е не само силна, но и много опасна. Паркетният лъв определено няма да се даде на язвителните откровения на Боби Атанасов. Той и Ваня Червенкова са решени, каквото и да става, но един от тях този път да се превърна в любимата звезда на народа.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.