Илиана Раева лудна: Ето на какво подлага Наско Сираков!

0
640

Илиана Раева съвсем е превъртяла

Илиана Раева е обхваната от опасна мания. Бившото златно момиче напълно е луднала. Тя си наумила, че съпругът й Наско Сираков й изневерява и нон стоп пращала копои по дирите му. Шефката по федерацията на художествената гимнастика нямала никаква доказателства за своя страх, но не я напускало усещането, че благоверния й кръшка. Затова в ролята на детективи влизали нейни служители, които докладвали как е протекъл деня на мъжа й. Нейни подчинени честно ставали свидетели на чутовни скандали, които Раева му вдигала по телефона, без да се притеснява кой я слуша в момента.

Оказа се, че въпреки перфектния си брак с бившия ни национален футболист, Илиана Раева не може да се отърве от изпепеляващата си ревност. Според източници, близки до звездното семейство, цирковете между двамата ставали още от младите им години. И тогава Илиана вдигала безумни скандали, замеряла мъжа си с буркани, изхвърляла дрехите му през балкона.

Илиана Раева съсипва съпруга си
Илиана Раева съсипва съпруга си

Бившият директор на „сините” обаче търпял стоически всички изцепки на своето пощуряло момиче.Вероятно знаменития нападател на сините няма да му се размине и дори да навърти стотака, неговата благоверна ще продължава да го ревнува бясно, майтапят се зевзеци. На тях обаче може и да им е широко около врата, но голмайсторът на всички времена на „Левски” не му е толкова весело.

Определено бившата гимнастичка няма да се кротне, а ще продължава да мисли, че нейния съпруг върти зад гърба й не една, а няколко любовници.Тя не вярвала на неговата дума, а посещавала непрекъснато ясновидци, за да кажат какво й готви бъдещето.



Близки до семейството смятат, че има нещо романтично в това бившият бос на сините да бъде ревнуван от съпругата си. Което означава, че и след толкова години брак искрата помежду им е още жива и двамата се обичат. Но други не искат да бъдат на мястото на Наско Сираков. За тях той е герой, щом от години устоява на непрекъснатите крясъци на Илиана Раева и обвинения, че не й е верен.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.