Езикът на тялото

0
336

Вижте по какъв начин тялото разговаря с нас

Тялото на човека е пряко отражение на убежденията му.

Добре е да се научите да четете езика на тялото, тъй като по този начин ще научите много неща не само за себе си, а и за околните.

Така например, когато нещо не е наред с главата ни, тялото ни дава сигнал, че нещо не е наред с нас.

Косата пък е отражение на силата. Ако постоянно сме под напрежение, черепът ни започва да губи своята сила, отпуска се и косата започва да капе.



Вижте по какъв начин тялото разговаря с нас
Вижте по какъв начин тялото разговаря с нас

Очите, които са водачът на нашето тяло обикновено издават, че отказваме да видим нещо, ако нещо с тях не е наред.
Според специалисти често пъти малките деца носят очила, тъй като в дома им нещо не е наред и по този начин те отказват да го гледат.
Когато не са в състояние да променят ситуацията, малчуганите просто разсейват зрението си и по този начин очите им губят способност да виждат ясно.

Шията е онази част от тялото, която отразява способността за гъвкаво мислене. Проблемите с гърлото са ясен знак, че проявяваме излишна упоритост и отказваме да бъдем по-гъвкави. Проблемите с гърлото възникват, когато ни обземе чувство на безполезност и останем с усещането, че ние нямаме право на нещо.

Ако имате проблеми с гърба, то това означава, че тялото се опитва да ви подскаже, че усещате липса на подкрепа. Проблемите с горната част на гърба сочат, че ни липсва емоционална подкрепа, а средната част показва чувство за вина, пише bg.checkonline4you.com.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.