Стопете мазнините по тялото си с тези ефикасни упражнения на Петър Димков

0
540

Упражненията на Петър Димков изглеждат на пръв поглед лесни, но натоварват цялото тяло и допринасят за отслабване

Тези упражнения на големия лечител Петър Димков може би ще ви се сторят твърде лесни – поне в началото. В действителност обаче те натоварват мускулите на цялото тяло и са страшно ефикасни за отслабване и стапяне на мазнинките в проблемните области.

Първото упражнение, което трябва да правите всеки ден, е да ходите на пръсти като допрете коленете си едно към друго, а ръцете поставите на кръста си така, че палците да се допират, а пък дланите да са опрени на таза.

Петър Димков
Упражненията на големия Петър Димков изглеждат лесни, но наистина натоварват мускулите и помагат много

Второто упражнение е ходене, при което едновременно се движат левия крак заедно с лявата ръка, след което десния крак с дясната ръка.

Третото му упражнение е клякане и изправяне. За целта застанете до масата с прибрани крака. Изправете първо пръстите, после краката, след това трябва да последва клякане, изправяне и пак отначало.



Последното четвърто упражнение е това, при което лягате по гръб и започвате да правите кръгови движения с краката, все едно карате колело.

И четирите упражнения на Петър Димков са страшно полезни за тялото и за всяко отслабване като по думите му обаче, най-важни от тях са първите две упражнения. Стремете се да правите повече серии от тях и да не пропускате ден, в който да ги практикувате, макар и за различно време.

Излишно е да обясняваме, че ако искате да отслабнете най-продължително и ефикасно, трябва задължително да коригирате и дневното си меню – храните, които приемате, както и размерът на порциите. Те трябва да се намалят поне наполовина и да не вечеряте по-късно от 19 часа всяка вечер. Желаем на всички успех в начинанието!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.