Коте утеши плачещо бебе в най-нежния клип на света (+видео)

0
858

За чувствителността на животните и нежността на котките са написани милиони страници, но вижте и поредното доказателство за любовта на едно коте към плачещо бебе

kote-bebe
Коте и бебе заедно

Чувствителността на животните и нежността на котките е пословична. За тях са написани милиони страници, но вижте и поредното доказателство за любовта на едно коте към плачещо бебе. Тези прекрасни и силно затрогващи кадри са ни предложили от сайта Петел.

Всички знаем, изпитвали сме го върху себе си или поне сме чували, за необикновената способност на котетата, които усещат в какво състояние сме, дали не ни боли нещо или имаме нужда само от тяхната милувка.

Признат факт е, че ако изпитваме по тялото си болка, то ако легнем, всяко коте усеща болката ни и ляга нежно точно върху това място. Само след броени минути ще усетим физическо облекчение.

Учени се опитват да обяснят с научни методики този истински феномен, но до този момент те не могат еднозначно да разкрият как котките успяват да уловят болките ни и да ни помогнат.



В следващото видео можете да видите, че котетата не само успокояват физическите ни болки. Този черен, пухкав и мъркащ любимец толкова нежно, с лапичка, гали главицата на плачещото бебе, че то накрая се усмирява и спира да плаче. Не е ли затрогващ този момент?

Бебенцето е като истинско ангелче в края на клипа. То заспива успокоено от лапичката на малкото коте, което не спира да отдава своята любов и нежност на мъничето.

А вие имали ли сте подобни преживявания, изразяващи любовта между коте или друг домашен любимец и вашите близки? Можете да споделите с нас вашата история. Ще се радваме!

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.