Пожелайте си нещо и разберете дали желанието ви ще се сбъдне (ЧАСТ 2)

0
295

Всеки човек има свои мечти и  желания, но не знае дали ще се сбъднат. Човешкото подсъзнание и интуиция са наясно, затова ги изпробвайте

Необходимо е да направите нещо съвършено лесно – обмислете какво ви вълнува и формулирайте ясно наум вашия въпрос. Разгледайте внимателно числата от картинката. Ако не ги виждане добре, кликнете върху нея и тя ще се уголеми.

Харесайте си едно от числата и прочетете обясненията към него.

Ако две от числата дълбоко  са ви впечатлили, прочетете отговорите и за двете. Вероятно вашата ситуация изисква по-големи подробности.

Информацията от част 1 прочетете ТУК >>>.



Шест – символ на работа, перфекционизъм, хармония, спокойствие, семейството и любовта.

Вашето желание ще се сбъдне. Може да ви помогне някой колега, може да бъде член на семейството ви.

Седем – Божественото число, духовност, навлизане навътре към самия себе си.

zifry
Намислете си желание, но не гледайте небето

За да се сбъдне вашето желание, голямо значение ще има Съдбата. Когато наближи важният  момент, непременно отидете на църква и се помолете на Пресвета Богородица, на Иисус Христос или на друг светец да ви помогне и да ви насочи в правилната посока на действие.

Осем – сила, власт, могъщество, авторитет, авторитарност, успех, карма, прераждане, материалните постижения.

Вие разполагате с целия ресурс, сила, интуиция, знания и умения, за да сбъднете вашето желание. Ако случайно не успеете да постигнете точно това, което искате, ще разберете, че сте предизвикали осъществяването на ново, още по-добро събитие във вашия живот.

zifry
Този път не звездите, а числата ще ви покажат дали вашето желание ще се сбъдне

Девет – последното число е символ на края на един цикъл и започването на нов – нова работа, нови приятелства, нови възможности и предизвикателства. Носи огромно вдъхновение и надежда.

Не насилвайте нещата да се случват, а изчакайте най-подходящия момент. Не мислете за далечното бъдеще, за да можете да се насладите на настоящето.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.