Всяка жена има 5 причини да замени съпруга си с любовник

1
795

Много хора се питат защо една омъжена жена би изневерила на своя съпруг и би си търсила любовник

Любовник или предан съпруг?

Отговор на този въпрос ще открием, след като диференцираме мястото на един съпруг в живота на омъжената жена и необходимостта от един любовник.

На първо място липсата на достатъчно внимание от страна на нейния съпруг подтиква една жена да търси обич и внимание в прегръдките на друг мъж.

Липсата на внимание може да се допусне, след като мъжът работи прекалено много, за да издържа своето семейство. Или защото е темерут. Защото не си пада по нежности – грубиян или защото вече  има своя любовница.

Втората причина за изневяра е липсата на достатъчно забавления в леглото. Често жените си намират палави любовници, които да ги задоволяват физически по различни начини. Това важи както за младите и енергични дами, така и за застаряващите.Друга причина е скуката. Има задоволени финансово жени, които скучаят и ако нямат някакво хоби или други интереси, с които да запълват своето излишно свободно време, те си хващат любовници. Но подобна ситуация по-рядко се среща в България. Много повече е характерна за богатите западни страни или за САЩ, в които държави живеят семейства поколения наред, които са финансово обезпечени.

Една съпруга може да изневерява, когато нейният съпруг не й помага със  средства. Формирането на семейния бюджет става по различни начини. Има семейства, в които партньорите си разпределят разходите по равно. В други, който получава по-големи доходи плаща по-високите сметки, а другият с по-малки доходи, заплаща по-малките.

Има съпрузи, които не дават пари за издръжка на семейството си и ги харчат само за себе си. Неспособна да се справи сама с издръжката на своето домакинство и деца, жената е принудена да търси външна помощ.

Тогава тя си хваща любовник с възможност  да я обезпечава. Много често такива връзки завършват с развод и жената става съпруга на своя любовник.

Не са малко случаите, в които една жена е била заставена да изневери на своя съпруг, когато нейният шеф например я е харесал. Ако тя откаже да бъде любовница, той започва да я шантажира и да я заплашва. Или една жена, която иска да направи кариера, не рядко е изправена пред необходимостта да бъде любовница на някой властимащ, от когото зависи нейната кариера.

Защо един мъж решава да изневерява на своята съпруга, научете ТУК.

 

 

loading...

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.