Формата на вашето червило разкрива вашия характер

0
281

Много жени не обръщат внимание на своето червило, докато го използват, но психолозите открили зависимост между червилото и характера на жената

Скъпи дами, погледнете каква е формата на вашето червило, сравнете на кой номер от картинката отговаря  и след това прочетете обясненията за него.

Червило № 1 Ако червилото е заострено само от едната страна, това издава, че жената, която го използва по този начин е практична и уверена в своите способности, дори понякога малко по-консервативна от необходимото.

Винаги знае какво иска и как да го постигне.

Червило № 2 – Ако вашето червило е заострено, но върхът му не е остър, а заоблен, това означава, че  вие сте целеустремена, хладнокръвна и амбициозна жена. Не обичате случайностите, а винаги планирате събитията във вашия живот.



Постигате вашите успехи, благодарение на огромно трудолюбие и акуратност.

chervila
Вашето червило издава вашия характер

Червило № 3 –  Вие използвате върха на вашето червило и така то е станало вдлъбнато.  Вие сте си изградили навици да демонстрирате сила и самоувереност, но всъщност сте една доста боязлива и уязвима жена. Затова се отнасяте с недоверие към хората.

Обичате красотата и естетиката, затова винаги намирате начин да сте ангажирана с някакво изкуство.

Червило № 4 –  Върхът на вашето червило е изострен като молив.

Вие сте силна жена, която обича да се самоанализира. Понякога проявявате високомерие по отношение на останалите хора, което високомерие ви пречи да създавате добри контакти и приятелства.

Червило № 5 –  Върхът на вашето червило е изцяло плосък и равен.

Вие сте пряма и директна жена, която никога не използва лицемерие  в отношенията с околните. По този начин печелите лесно приятели, но можете да си навлечете и врагове, ако без да искате сте засегнали някого.

chervilo
Ако не виждате добре изображенията, кликнете и снимката ще се увеличи

Червило № 6 –  Заострено червило, но върхът е плосък.  Вие сте емоционална жена. В един момент може да летите на крилете на щастието, обзета от невиждана еуфория, а в следващия момент изпадате в невиждана меланхолия или отчаяние.

Червило № 7 –  Вашето червило е изострено само в единия край.  Вие сте една практична и прагматична жена.

Изключително лоялна, вие не обръщате особено внимание на недостатъците на околните. Притежавате отлични делови качества, изключително въображение и умеете да виждате напред в бъдещето.

Червило № 8 –  Вашето червило има формата на конус с издължен връх.  Вие сте жизнерадостна и ведра жена, която приема спокойно своята съдба. Не сте особено амбициозна, затова понякога изпитвате завист към големите успехи на околните, писаха в asttrolog.ru.

Превод от руски език: Милена Христова

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.