Разгадайте какво бъдеще очаква връзката ви (II част)

0
299

Разберете докъде ще я докарате с вашия партньор

Първата част от материала можете да прочетете ТУК.

Както вече споменахме в първата част месецът, в който е стартирала връзката ви, е от огромно значение за нейното бъдеще.

Колкото и да не ви се вярва вибрациите си оказват своето влияние и връзката ви се води именно по тях.

Разберете докъде ще я докарате с вашия партньор
Разберете докъде ще я докарате с вашия партньор

Май
Ако сте дали началото на връзката с вашия любим човек през май, това означава, че е почти сигурно, че с него ще успеете да стигнете до олтара.
За съжаление обаче бракът ви ще е изпълнен с множество грижи и тревоги. Ще ви се наложи да работите здраво и въпреки това парите няма да ви стигат, което ще внесе допълнително напрежение помежду ви.



Юни
За щастие, ако връзката ви е започнала през този месец, то вие можете да се чувствате като целунати от Бога. Това е месецът на просперитета и богатството. Съюзът, който е започнал през този месец непременно ще преуспее в материално положение.
Дори кавгите помежду ви ще бъдат изключително полезни и ще дават тласък на развитието ви.

Юли
Връзката започнала през месец юли, също е благословена. Той е един от най-благоприятните месеци за създаване на нов съюз. Дори и връзката ви да не просъществува дълго, то след раздялата ще успеете да запазите добрите отношения и хубавите спомени от нея.

Август
Връзката, както и браковете стартирали през този месец обикновено са доста стабилни и трайни. И няма как да не е така, тъй като на първо място между двамата партньори е приятелството. Връзката ви ще е изпълнена с доверие и хармония в отношенията, пише beu.bg.
СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.