Мадлен Алгафари контактува с духа на нейната баба (+видео)

0
368

Мадлен Алгафари и нейната баба изпитвали огромна обич една към друга, докато бабата била жива, а днес двете контактуват по телепатичен път

Мадлен Алгафари

Връзката между живите и починалите, или по-точно хората в извънтелесна форма, продължава и след т.нар. физическа смърт. Или когато те вече се завърнат в Отвъдното.

Отвъдното не е територия, на която душите на хората стоят под ключ. И могат да се върнат на Земята само на Задушница.

Медиумите твърдят, че в Отвъдното хората продължават да водят свой живот. Те се учат, развиват се. Планират следващите си прераждания, но също така посещават Земята.

Идват около нас, за да ни подскажат нещо важно в съществен за нас момент или просто така да ни се обадят, че са добре.Хората, които са по-сензитивни, усещат тяхното невидимо присъствие по различен начин.

За съжаление, все още е  минимален процентът на хората, които имат толкова развити сетива, че могат да виждат духовете, както ние виждаме нас самите.

madlen-baba
Мадлен Алгафари и нейната баба

Във филма с Рийз Уидърспун “Истина ли е?”, героинята беше в клинична смърт, а нейният дух се разхождаше свободно навсякъде. Но само нейната племенничка я виждаше, защото сетивата на малките деца са отворени към невидимите светове, а не са закърнели, както става при възрастните.

Да се върнем при чаровната Мадлен Алгафари.  Тази баба се е грижила за Мадлен още от бебе, защото нейната майка я е родила, докато следвала.  Затова двете изградили  изключително силна привързаност една към друга.

Мадлен Алгафари  винаги е казвала, че е стъпила здраво на краката си, познава отлично човешката душа и емоции, силните и слаби страни на хомо сапиенс.

Денят, в който бабата на Мадлен напуснала нашия свят, нейната внучка била в Ню Йорк – изнасяла лекция в един университет и имала срещи в българското консулство.

На следващия ден пътувала до Атланта, където живее нейната сестра. Там Мадлен си позволила да даде воля на чувствата си, заедно с нейната сестра.

“Баба е хитра”, каза Мадлен. “Така нагласи нещата, че да не съм на погребението, а сестра ми да не е сама в Щатите.”

На третия ден след кончината, докато Мадлен била в онова полузаспало, полубудно състояние, нейната баба й се явила и започнала да й говори, както го правила, докато била жива.

Предупредила Мадлен да не реве.

След това  започнали да се случват и други  необикновени неща – картинки започнали да падат от стената; кукли, които се задвижват с механизми, започват да говорят, без дори да има батерия, поставена в тях  в този момент.

Бабата на Мадлен Алгафари се появява постоянно, не само в трудни моменти.

Видеото от Би Ти Ви можете да изгледате ТУК.

Ако желаете да чуете само историята на Мадлен Алгафари с нейната баба, преместете плъзгача на 10-та минута.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.