Племенницата на баба Ванга за първи път разказва за тайните на Странджа

0
637

Баба Ванга разказвала за големите тайни на Странджа. Нейната племенница участва в експедиция. Групата получава странни видения

Племенницата на баба Ванга споделя за първи път пред камерата на Нова ТВ за скритите тайни в Странджа в поредицата „Ничия земя“.

баба Ванга
Племенницата на баба Ванга разказва за експедицията до Странджа

Преживяванията на Красимира Стоянова са се случили, докато баба Ванга била жива. Според пророчицата там е заровен саркофаг от гранит. Но никога не е казвала за Бастет.

Групата от 5 човека получават невероятно видение върху една скала в Странджа. Става дума за местността „Градището“ до Малко Търново.

Явили им се двама мъже от Древен Египет.



Единият мъж бил стар. Облечен в дълга бяла роба и с дълга коса.

Вторият мъж бил млад. Приличал на фараон. Той седял на трон или на някакъв много красив стол. Бил спокоен. Ръцете му били поставени на бедрата. А краката стояли стъпили на земята.

На главата му имало корона, но не държал скиптър и жезъл, които са атрибути на властта в Древен Египет.

Видението траело около 20 минути. След това изчезнало.

Красимира Стоянова отишла при баба Ванга и разказала за виденията. Баба  Ванга изслушала разказа, но бързо загубила интерес към виденията. Коментирала, че е рано да се разбере смисълът на виденията. Там имало изключително древна писменост. Не е дошло времето тя да бъде разчетена.

Групата решава да продължи своите експедиции, за да разберат какви тайни се крият на това място. Експедицията не се състояла.

Красимира Стоянова е убедена, че наистина ще дойде времето, когато скритото в Странджа ще излезе наяве.

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.