Проф. Филипов направи сензационни разкрития за извънземните

0
694

Известният проф. Филипов зарадва българите с нова информация за извънземните, която е изключително интересна и поучителна

Проф. Филипов разкри непознати за нас тайни за извънземните
Проф. Филипов гостува в предаването „Знаците“.

Заедно с водещата Ива Сапунджиева говорят за извънземните. Проф. Филипов от години се опитва да прокара в България знанието, че извънземните съществуват. Че сред тях има много по-развити цивилизации от нашата. Но че те не са наши врагове, а ни помагат да направим своя технически и еволюционен прогрес.

Много пъти проф. Филипов е казвал, че ако те са искали да ни причинят зло,  са можели да го сторят много отдавна.

Агресията е характерна за комплексираните общества. Високоразвитите цивилизации няма как да бъдат комплексирани от нас земляните.

Има артефакти, които показват, че извънземните са идвали по нашите земи преди 15 и 20 хиляди години.

Те са ни построили пирамидите, защото пирамиди има по целия свят.



Проф. Филипов започва своите обяснения с факта, че дълги години науката се е подчинила на една класическа парадигма.

В последните 100 години ставаме свидетели на явления, които за нас са необичайни и странни, а класическата наука няма логично и ясно обяснение.

Теориите на Нютон са просъществували поне 300 години до появата Теорията за относителността и Законът за квантовата механика на Айнщайн,  човечеството стигна до необяснимите проблеми.

Проблемът на учените от много години е, че търсейки живот на другите планети, искат да открият аналог на земните същества, изградени от белтъчни молекули.

Но в Космоса има и много други видове материя, която може да се е образувала на основата на амоняк или друг химически елемент, обясни проф. Филипов.

Американските космонавти, които са стъпили на Луната, споделили години по-късно, че около тях е имало ментално присъствие.

Т.е. някой, който не е направен от нашата материя, а от друг вид, която ние не познаваме. Този някой не може да бъде пипан с нашите ръце, но това  ментално същество провежда разговор със земляните чрез ментални внушения или както ние казваме чрез телепатия.

Това са вторият космонавт Едвард Митчел (вече е починал) и шестият Едуйн Бъз Олдрин.

След като се завърнал от Луната, Едуйн станал доктор и започнал да изследва хората, които притежават специални способности, каза проф. Филипов – феномени, свързани с извънземните.

Бъз Олдрин имал чувството, че някой стои при тях в кабината и им казва какво трябва да правят.

От 12-та минута можете да чуете какво точно са видели космонавтите, които кацнали на Луната.

Ние не можем да си представим колко е интересна повърхността на нашия спътник. Там имало невероятни светлини, тела прелитат от едно място на друго.

Когато Аполо 17 каца, шефът на НАСА казал, че вече загубили интерес към Луната.

Това поведение било изключително странно, предвид желанието на учените да изследват Луната. Имали готови 4 ракети с 4 екипажа, били похарчени около 4 млрд. долара и накрая отказ.

Нещо изплашило учените.

Извънземните владеят теорията на гравитацията – притежават способността да затварят пространството и така се придвижват много бързо от една много далечна точка до друга.

Вторият начин е влизане във физическия вакуум,  където времето изчезва.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.