Проверете и ще се уверите: Безотказна рецепта срещу захарна болест!

1
907

Безотказна рецепта се справя успешно с диабета

Рецептата е лесна и много евтина, но действа безотказно срещу диабет. В това се е убедила Мария Василева от разградското село Богданци. Жената страдала дълги години от коварната болест, била на инсулин, но накрая решила да се обърне към народната медицина. Тя научила за този еликсир и решила да опита дали ще помогне и на нея. Високите стойности на кръвната захар непрекъснато я притеснявали и дори вече клоняла към получаване на различни усложнения от болестта. Рецептата Мария чула от другоселка и решила да я приложи, защото не й струвало почти нищо.

И ето как се приготвя вълшебната смес, която наистина стопирала високите стойности на диабета й. В стъклено шише с широко гърло се поставят предварително счукани, заедно с черупките 15-20 ореха и двадесет ситно нарязани, заедно с дръжките листа от индрише.

Отвара от орехи и индрише лекува диабет
Отвара от орехи и индрише лекува диабет

Те се заливат с половин килограм силна ракия – 40 градуса. Тази смес в шишето се оставя в хладилника, като предварително се завива с вестник. Престоява на хладно десетина-петнадесет дни, като от време-навреме се разклаща.

След това от тази настройка се пие по двадесет-двадесет и пет грама на гладно, до изчерпване на количеството. След това леля Мария била категорична, че повече не е вдигнала кръвната захар и вече се чувства превъзходно.



Съвременната медицина е безсилна да се справи с тихата епидемия, както вече се нарича захарната болест. От диабет в света страдат над двеста и петдесет милиона души, като тенденцията е след около петнадесет години техния брой да се увеличи два пъти и половина.

Петстотин и петдесет милиона с такава диагноза си е сериозна, дори плашеща цифра, като вече от захарната болест не страдат само възрастни, а тя все по-често поразява и малки деца. Оказва се, че не скъпите лекарства и модерната медицина, а народните илачи доста успешно се справят и с тази страшна болест.

loading...

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.