Манастирска вода лекува тежко болни (Църквата е център на космическо излъчване)

0
654

Манастирска вода лекува хората от страшни болести

Манастирът е доказан център с космическо енергийно излъчване. Той е единственият оцелял мъжки манастир в Странджа. Намира се на около четири километра на изток от село Голямо Буково и на около петдесет километра южно от Бургас.

Манастирът носи името на „Света Петка” и има силна целебна сила. В часта на олтаря му е разположено аязмото „Животоприемний източник”, чиято вода лекува редица страшни болести. Счита се, че най-голямата й сила е да ни избави от проблеми с очите, справя се в редица психични разстройства, цери безплодие. Най-силна е целебната мощ на извора по време на храмовия празник – първия петък след Великден.

Манастирът в Странджа планина лекува опасни болести
Манастирът в Странджа планина лекува опасни болести

Живата вода цери очите. Лекува бъбреци, черен дроб, жлъчка, неврози. Голямобуковският манастир е построен през 12-ти век върху древно светилище. За негов създател се счита Григорий Синаин, който идва от Синайската планина. Той сънува пророчески сън и затова построява светата обител. След това голямобуковският манастир е разрушен и отново възстановен в периода 1873-1877 година, от която дата датира и новата църква.Според легендата през 1873 година на местен човек му се явила в съня Божията майка.

Тя му посочила това място да копае и да построи светата обител. Казала му също да се измие с водата, която ще бликне оттам, за да се излекува. Мъжът страдал от много болести, но след като се облял с целебната течност, наистина се излекувал. Той послушал Богородица и наистина копал там, където му посочила, за да построи храма. На мястото, при разкопките били открити железен кръст, пиринчена кадилница и мраморна плоча.



Михаил Гейлер, известен учен от руския център за народна медицина е направил голямо откритие за манастира „Света Петка”. Той установил, че местото, където е разположена църквата е силно енергийно место. След Хималаите храмът бил второ по космическо излъчване в света, твърдял руския специалист.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.